Aspergerit

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 14 mei 2016
10:00

Locatie
De Sonse jachthaven

Weblink:


Op Pinkster zaterdag 14 mei

Vanaf 9.45 uur wordt u verwacht bij “De Sonse jachthaven”, Kanaaldijk Zuid 2. 5691 NL Son en Breugel. Voor meer informatie over deze locatie: De Sonse jachthaven.

Om 10.45 uur start van de 1eauto. Dit jaar hebben Hein van Tol en Marcel van de Meerendonk weer een mooie route uitgezet, waarbij u kunt genieten van het gevarieerde Brabantse landschap waarbij zeker ook de aspergevelden dit jaar aan bod komen. De route voert ons richting historisch Oirschot, waar we om ca. 12.30 uur een stop maken voor de lunch bij Loco Classic Car Parts, De stad 12b 5688 NX Oirschot. www.lococlassiccarparts.nl. Na de lunch heeft u nog de tijd om een kijkje te nemen in het bedrijf. Aanmelden voor deelname aan de barbecue à € 17,50 per pers. op het inschrijfformulier. Kosten van deelname aan de aspergerit per auto, ( 2 pers.) incl. koffie, gebak, routeboek, schildje en lunch bij Loco Classic Car Parts € 25,00. Op de Healey website kunt u een impressie vinden van de voorgaande jaren. Voor meer informatie graag een mail naar zuid-oost@healey.nl.

Om 13.30 uur start van de 1e auto, om uiteindelijk om ongeveer ca. 16.00 uur aan te komen bij “d’n Asperge Hof“, Bekelaar 20, 5731 PG Mierlo, waar we onze rit gezamenlijk afsluiten op een mooie locatie met een heerlijke kop aspergesoep. Voor meer informatie: www.aspergehofhuijbers.nl. Net zoals voorgaande jaren, willen we dit jaar deze rit bourgondisch afsluiten met een uitgebreide barbecue in samenwerking met de naastgelegen buurman BMC Classics, aanvang ca. 17.00 uur. Voor meer informatie BMC: www.bmcclassics.nl

 

Inschrijven