9e Aspergerit

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 19 mei 2018
Hele dag

Locatie
Kasteel Geldrop

Weblink:


Vanaf 9.45u wordt u verwacht bij “de Kasteelhoeve” van Kasteel Geldrop. Vanaf de parkeerplaats de 1e mogelijkheid om binnen te gaan. Daar staat koffie/thee en appelnotentaart met slagroom voor u klaar.

www.kasteelhoevegeldrop.nl 

Om 10.45u start van de 1e auto. De route gaat dit jaar in Zuidelijke richting en de Kempen. Net zoals voorgaande jaren is het Hein van Tol en Marcel van den Meerendonk weer gelukt om de geliefde Healey weggetjes te vinden. Aan het eind van de ochtend naderen we de Belgische grens, niet ver van ons lunchadres vandaan “De KEIZER ETEN & DRINKEN”. Binnen kunt u genieten van een kop heerlijke Aspergesoep met belegd broodje, in de voor ons gereserveerde Huis en Tuinkamer.

www.dekeizereersel.nl 

Om 13.30u vertrek van de 1e auto, om uiteindelijk om ca. 16.00u aan te komen bij het landelijk gelegen Hotel restaurant “De Collse Hoeve”, waarvan ons clublid Henri Beekmans de eigenaar is. Tot 17.00u kunt u genieten van een drankje. Aanvang asperge maaltijd om 17.00u, waarbij u de keuze heeft uit asperges Brabanconne of asperges met zalm. www.collsehoeve.nl 

Aanmelden voor deelname aan de Asperge hoofdmaaltijd á € 17,50 p.p. op het inschrijfformulier.

Kosten voor deelname aan de Aspergerit per auto, ( 2 pers. ) incl. koffie/thee met gebak, routeboek, rallyschildje en lunch € 29,50.

Inschrijven via de Healey site. Daar kunt u ook tevens een impressie vinden van de voorgaande jaren.

Voor informatie: 
zuid-oost@healey.nl
Wim van Hoogstraten

Helaas is de inschrijving reeds gesloten. Het maximaal aantal aanmeldingen is bereikt.