8ste Aspergerit

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 3 jun 2017
Hele dag

Locatie
Herberg De Brabantse Kluis

Weblink:


Op Pinksterzaterdag 3 juni 2017 wordt u vanaf 9:45 uur verwacht bij DE BRABANTSE KLUIS, Kloosterdreef 8 in Aarle-Rixtel.

Daar staan koffie/thee en gebak voor u klaar. Om 10:45 uur start de eerste auto. De route gaat dit jaar in oostelijke richting naar Noord Limburg.

Ook dit jaar hebben Hein van Tol en Marcel van de Meerendonk weer mooie weggetjes weten te vinden. Waarbij u zeker weer kunt genieten van het zo gevarieerde Brabantse landschap. Ook de aspergevelden komen dit jaar aan bod.

De route voert ons in oostelijke richting naar ons lunchadres in St. Anthonis. Bij De Heksenboom kunt u genieten van een kop aspergesoep met een luxe ovenbroodje.

Na de lunch start de eerste auto om 13:30 uur, om ca. 16:00 uur aan te komen bij het landelijk gelegen restaurant Liverdonk.

Wij kunnen daar een glas drinken in onze eigen ruimte “De Shop“, waarbij we bij goed weer ook buiten kunnen verblijven.

Net zoals voorgaande jaren, willen we dit jaar deze rit weer afsluiten met een gezamenlijke asperge hoofdmaaltijd. U heeft de keuze uit asperges Brabanconne of asperges met zalm en hollandaise saus. Aanvang van de maaltijd is om 17:00 uur in het restaurant voor degenen die zich daar voor hebben opgegeven. 

Aanmelden voor deelname aan de asperge-hoofdmaaltijd à € 17,50 p.p. via het inschrijfformulier.

Kosten voor deelname aan de Aspergerit zijn per auto ( 2 personen) inclusief koffie/thee met gebak, routeboek, rallyschildje en lunch bij De Heksenboom € 27,50.

Zie voor een impressie van vorig jaar onze fotogalerij.

Voor informatie: 
zuid-oost@healey.nl
Wim van Hoogstraten