ALV AHOCN

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 4 mrt 2012
13:00

Locatie
Louwman Museum

Weblink:


UITNODIGING & AGENDA

ALGEMENE LEDENVERGADERING 2012

Beste Healey vrienden,

Jullie ontvangen de uitnodiging om deel te nemen aan de Algemene Ledenvergadering op 4 maart 2012. De vergadering wordt deze keer gehouden op een interessante locatie:

Louwman Museum    

Leidsestraatweg 57

2594 BB Den Haag

070 – 304.73.73

Voor de gelegenheid heeft het bestuur zaal capaciteit gehuurd met een capaciteit tot 200 leden. Uitgaande van de opkomst in de afgelopen jaren, lijkt dit aantal ruim voldoende. Op vertoon van de lidmaatschapskaart ontvangt u gratis één entreebewijs.

De (gereduceerde) entreeprijs voor eventuele partners en/of kinderen (respectievelijk €11,-/7.50) is voor eigen rekening. Uiteraard is er voor iedereen koffie met gebak.

Parkeren in de overdekte parkeerplaats onder het museum kost €5,- echter de eerste 40 leden die met hun Healey komen parkeren gratis, pal voor het museum. Het museum accepteert geen museumkaarten. Een bezoek aan het museum is zeer de moeite waard en goed te combineren met deelname aan de ALV op basis van de volgende dagindeling:

  • 10.00 uur: museum geopend.
  • 12.00 – 13.00 uur: ontvangst met koffie en gebak in de ‘Great Hall’.
  • de lunch kan gebruikt worden op het Museum Plein (eigen rekening; meenemen van etenswaren en/of dranken is niet toegestaan)
  • 13.00 – 15.30 uur: ALV in de Henry Ford Zaal
  • 15.30 – 17.00 uur: bezoekgelegenheid museum

Bestuurswisseling

Het  bestuur stelt de ledenvergadering voor Bertus Bleiji te benoemen tot nieuwe voorzitter.

Voor de functie  Communicatie  en PR is een vacature.

Huishoudelijk Reglement hoofdstuk II, artikel 10: kandidaat-leden dienen zich tenminste 30 dagen voorafgaand aan de ALV, gesteund door minimaal  5 leden, schriftelijk kenbaar te maken bij het secretariaat.

Financiën

De financiële stukken worden ter plaatse beschikbaar gesteld. Indien men deze eerder wenst te ontvangen, dan volstaat een e-mail of een belletje naar de secretaris (de stukken zijn rond eind januari beschikbaar).

Voorinschrijving

Om deze dag soepel te laten verlopen verzoeken wij u dringend via de website kenbaar te maken met hoeveel personen u naar Den Haag te denkt te komen. Via de homepage is het digitale formulier eenvoudig in te vullen.

Namens het gehele bestuur tot ziens op 4 maart in Den Haag.

Met vriendelijke groet,

 

Henk Fortgens

Secretaris,  15.12.2011