AHOCN Onderdelendag

Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Datum(s) - 24 nov 2013
10:00

Weblink:


AHOCN Onderdelendag

24-11-2013 10:00
Zondag 24 november: jaarafsluiting/onderdelendag AHOCN

De traditionele AHOCN jaarafsluiting en onderdelendag vindt plaats op zondag 24 november aan de Proostwetering 91 in Utrecht in de hal van de firma Kuyf die de opbrengst van de huur van de hal aan het goede doel schenkt. De entree is gratis en ieder AHOCN lid ontvangt bij binnenkomst een consumptiebon voor een kop koffie met cake.

De hal is open vanaf 10.00 uur en de afsluiting vindt plaats rond 16.00 uur.

Wij roepen iedereen op om deel te nemen aan dit evenement, als exposant of als bezoeker. Natuurlijk is er naast de handel alle gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje gezellig bij te praten.

Er wordt gezorgd voor een heerlijke catering. De opbrengst van de catering gaat naar het goede doel. Kijk hiervoor op de website: http://www.hopefulchildrencenter.org/ en https://www.facebook.com/HopefulChildrenCenter en op youTube: http://www.youtube.com/watch?v=rQipaKra5kA

Naast de handel hebt u alle gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje met iedereen gezellig bij te praten en/of nieuwe Healeyleden te leren kennen.
Op ruim 900 m2 vindt u op meer dan 100 meter verkooptafels een keur aan nieuwe en vooral ook gebruikte onderdelen, onderhoudsmiddelen, meetinstrumenten, gereedschappen, stopwatches, kleding, koffers, tassen, tijdschriften, boeken enzovoort. Vele clubleden stallen hun overtollige onderdelen voor u uit, deze gaan vaak tegen zeer redelijke prijzen van de hand. Dit is uw kans om hier uw lang gezochte onderdeel of document op de kop te tikken.

Uit eigen gelederen zijn natuurlijk aanwezig ons clubarchief en de clubwinkel, die ook dit jaar weer veel mooie aanbiedingen heeft! Kortom, een mooie gelegenheid om vlak voor de feestdagen nog enkele leuke inkopen te doen.

Breng uw echtgenote/partner mee:

Elk jaar in het laatste weekend van november verwelkomt Kasteel de Haar in Haarzuilens het koudste en meest gezellige evenement van het jaar: de Country & Christmas Fair (on ice).Samen met zo’n 200 exclusieve stands, prachtige kerstbomen en sfeerverlichting, vuurkorven, warme glühwein en een echte ijsbaan komt u of uw partner helemaal in de kerstsferen bij Kasteel de Haar Utrecht! Het kasteel ligt op slechts 7,8 km afstand van de locatie waar de onderdelendag wordt gehouden.Hoewel de Country & Christmas Fair een buitenevenement is, zijn alle stands overdekt, verwarmd en tegen elke weersomstandigheid bestand. Kijk hier voor alle informatie en laat u inspireren: http://www.countrychristmasfair.nl/

Wij hebben voor de (partners van) AHOCN leden een korting op de entreeprijs voor de Country & Christmas Fair kunnen regelen: een entreekaartje kost normaal Euro 17,00 maar voor AHOCN leden Euro 14,50 en als er meer dan 20 kaarten worden besteld door de club zelfs maar Euro 12,50. Deze korting kan NIET aan de kassa worden ontvangen. U kunt tot begin november kaarten met korting bij de clubwinkel bestellen.

Mocht u nog vragen hebben of tafelruimte willen reserveren voor de onderdelendag, dan kunt u contact opnemen met Dorine van Tuijn, bestuurslid Evenementen, telefonisch via 06-55120445 of een email sturen naar evenementen@healey.nl

Graag tot ziens op 24 november a.s. !

 

 

Locatie van de onderdelendag:

Transportbedrijf G. Kuyf en Zonen B.V.
Proostwetering 91
3543 AC Utrecht