AHOCN Onderdelendag ism Country & Christmas Fair

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 27 nov 2011
10:00 - 16:00

Locatie
Transportbedrijf Kuyf

Weblink:


En: Voor uw echtgenote/partner de kans om de Country & Christmas Fair in Kasteel De Haar in Haarzuilens, op 7,8 km afstand, te bezoeken.

Graag nodigen wij u allen weer uit om de traditionele  jaarafsluiting en onderdelendag te bezoeken, welke dit jaar op 27 november wederom wordt gehouden in de hal van

Transportbedrijf G. Kuyf en Zonen B.V.

Proostwetering 91

3543 AC Utrecht

In deze ruim 1250 m2 grote hal zullen weer meer dan 150 meter verkooptafels staan met een keur aan nieuwe en vooral ook gebruikte onderdelen, onderhoudsmiddelen, meetinstrumenten, gereedschappen, stopwatches, kleding, koffers, tassen, tijdschriften, boeken enzovoort. Veel clubleden stallen hun overtollige onderdelen voor u uit, deze gaan vaak tegen zeer redelijke prijzen van de hand. Hier kunt u het lang gezochte onderdeel of document op de kop te tikken. Uit eigen gelederen zijn natuurlijk aanwezig ons clubarchief en de clubwinkel, die ook dit jaar weer veel leuke eindejaarsaanbiedingen heeft! Kortom, een mooie gelegenheid om vlak voor de feestdagen nog enkele leuke inkopen te doen.

De entree is gratis en ieder AHOCN lid ontvangt bij binnenkomst een consumptiebon voor een kop koffie met een lekkere plak cake. Na het succes van vorig jaar verbindt de club zich wederom tijdens de onderdelendag aan het charitatief doel voor Stichting Hopeful Children Center in Cambodja, in samenwerking met Wilde Ganzen. HCC tracht door het bieden van goede scholing en onderdak kansarme kinderen uit Cambodja een beter toekomstperspectief en uitzicht op een goede baan te bieden. Carola Kaller, voorzitter van HCC, verzorgt weer de heerlijke catering van de onderdelendag: een zeer uitgebreid buffet, voorzien van heerlijke keuze uit soep, broodjes, koeken, snacks en dranken. De opbrengst zal ten dit jaar aan het project ‘studentenhuis voor meisjes in Phnom Penh’ worden besteed. Zo compenseert de club op een alternatieve manier CO2-uitstoot…

De hal is open vanaf 10.00 uur, en de afsluiting vind plaats rond 16.00 uur.

Wij roepen iedereen op om deel te nemen aan dit evenement, het is de ideale gelegenheid om al uw overtollige onderdelen van de hand te doen. Natuurlijk is er naast de handel alle gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje met iedereen gezellig bij te praten.

Breng uw echtgenote/partner mee:

Elk jaar in het laatste weekend van november verwelkomt Kasteel de Haar in Haarzuilens het koudste en meest gezellige evenement van het jaar: de Country & Christmas Fair (on ice).

Samen met zo’n 200 exclusieve stands, prachtige kerstbomen en sfeerverlichting, vuurkorven, warme glühwein en een echte ijsbaan komt u of uw partner helemaal in de kerstsferen bij Kasteel de Haar Utrecht! Het kasteel ligt op slechts 7,8 km afstand van de locatie waar de onderdelendag wordt gehouden.

Hoewel de Country & Christmas Fair een buitenevenement is, zijn alle stands overdekt, verwarmd en tegen elke weersomstandigheid bestand. Kijk hier voor alle informatie en laat u inspireren: http://www.countrychristmasfair.nl/

Wij hebben voor de (partners van) AHOCN leden een korting op de entreeprijs voor de Country & Christmas Fair kunnen regelen: een entreekaartje kost normaal Euro 16,50 maar voor AHOCN leden Euro 12,-. Deze korting kan NIET aan de kassa worden ontvangen maar alleen in de voorverkoop door de evenementencommissaris een mail te sturen (evcomhealey@gmail.com) of op te bellen (06 55 120 445). U kunt dan de kaarten tijdens de onderdelendag bij mij tegen betaling in ontvangst nemen alvorens de Fair te bezoeken.

Tijdens de Country & Christmas Fair kan tevens het kasteel bezocht worden voor een rondleiding tegen gereduceerd tarief. Entreeprijzen voor een rondleidingen bedragen € 5,00 voor volwassenen en € 3 voor kinderen t/m 12 jaar, na aanschaf van een entreebewijs voor de Country & Christmas Fair.

Reserveren van tafelruimte:
Voor meer informatie omtrent aanmeldingen of het reserveren van tafelruimte voor de onderdelendag kunt u contact opnemen met de evenementencommissaris Dorine van Tuijn, telefonisch via 06-55120445 of stuur een email naar evcomhealey@gmail.com

Graag tot ziens op 27 november a.s. !