AHOCN Onderdelendag en Jaarafsluiting

Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Datum(s) - 30 nov 2014
10:00 - 16:00

Weblink:


AHOCN Onderdelendag en Jaarafsluiting

30-11-2014 10:00 – 30-11-2014 16:00
 

Zondag 30 november: jaarafsluiting/onderdelendag AHOCN

De traditionele AHOCN jaarafsluiting en onderdelendag vindt plaats op zondag 30 november aan de Proostwetering 91 in Utrecht in de hal van de firma Kuyf die de opbrengst van de huur van de hal aan het goede doel schenkt. De entree is gratis en ieder AHOCN lid ontvangt bij binnenkomst een consumptiebon voor een kop koffie met cake.

De hal is open vanaf 10.00 uur en de afsluiting vindt plaats rond 16.00 uur.

Wij roepen iedereen op om deel te nemen aan dit evenement, als exposant of als bezoeker. Natuurlijk is er naast de handel alle gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje gezellig bij te praten.

Er wordt gezorgd voor een heerlijke catering. De opbrengst van de catering gaat weer naar het goede doel. Kijk hiervoor op de website: http://www.hopefulchildrencenter.org/ en https://www.facebook.com/HopefulChildrenCenter en op youTube: http://www.youtube.com/watch?v=rQipaKra5kA

Naast de handel hebt u alle gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje met iedereen gezellig bij te praten en/of nieuwe Healeyleden te leren kennen.
Op ruim 900 m2 vindt u op meer dan 100 meter verkooptafels een keur aan nieuwe en vooral ook gebruikte onderdelen, onderhoudsmiddelen, meetinstrumenten, gereedschappen, stopwatches, kleding, koffers, tassen, tijdschriften, boeken enzovoort. Vele clubleden stallen hun overtollige onderdelen voor u uit, deze gaan vaak tegen zeer redelijke prijzen van de hand. Dit is uw kans om hier uw lang gezochte onderdeel of document op de kop te tikken.

Uit eigen gelederen zijn natuurlijk aanwezig ons clubarchief en de clubwinkel, die ook dit jaar weer veel mooie aanbiedingen heeft! Kortom, een mooie gelegenheid om vlak voor de feestdagen nog enkele leuke inkopen te doen.

Mocht u nog vragen hebben of tafelruimte willen reserveren voor de onderdelendag, dan kunt u contact opnemen met Dorine van Tuijn, bestuurslid Evenementen, telefonisch via 06-55120445 of een email sturen naar evenementen@healey.nl

Graag tot ziens op 30 november a.s. !

Locatie van de onderdelendag:

Transportbedrijf G. Kuyf en Zonen B.V.
Proostwetering 91
3543 AC Utrecht

De hal is open vanaf 10.00 uur en de afsluiting vindt plaats rond 16.00 uur.

 

LET OP; PARKEREN

Parkeren: in voorgaande jaren was de politie niet echt te spreken over het parkeren in de groenstrook aan de Proostwetering. Wij hebben hen op andere gedachten gebracht maar ik raad u aan uw auto te parkeren op het parkeerterrein tegenover het Shell pompstation of in The Wall waar u tegen zeer lage tarieven kunt parkeren.


Miss Healey

In november 2013 is tijdens de Onderdelendag een loterij georganiseerd voor de aankoop van een koe voor “ons” dorp in Cambodja.
De koe is er gekomen en zij heet Miss Healey!
Dit gezin op de foto kreeg de koe in bruikleen.
Deze koe werd gedekt en gevaccineerd. Als er een kalf wordt geboren, is dit voor deze familie.
De koe wordt vervolgens aan een andere familie in bruikleen gegeven en zo kan het proces opnieuw beginnen.