9e Good Morning rit

Kaart wordt geladen...

Wanneer: 29 jun 2024
Tijdstip: 04:45 - 15:00
Waar: Rijksweg 81, Margraten
iCal: zet in (digitale) agenda

Soort: S
Afstand: 3
Systeem: T+GPS

Legenda
Soort: (T) toer/recreatief, (S) sportief, (B) beurs/bezoek
Afstand: (0) geen route, (1) afstand rit <100 km, (2) afstand rit 100-200 km, (3) afstand rit >200 km 
Systeem: (K) kaartlees, (B) Bol-pijl, (T) tekst/beschrijving


En dan zijn we alweer bij de 9e Good Morning Rit

Want zeg nu zelf, het is toch zeer special om bij het krieken van de dag door de Ardennen en Eiffel te rijden. Vraag het maar aan de deelnemers van vorige jaren .

We zijn weer druk in de weer met de voorbereidingen voor de 9e Good Morning Rit op zaterdag 29 juni 2024
Om het geheel goed te kunnen organiseren kunnen er maximaal 30 equipes inschrijven!!!! Dit jaar staat de rit ook op de kalender van de DHC en kunnen DHC leden 10 extra punten verdienen voor hun klassement. Dus zorg dat jullie er op tijd bij zijn.

Ontvangst en Vertrek
We zullen de deelnemers tussen 04.45 en 5.00 uur ontvangen bij Loods 81 aan de rijksweg 81 in Margraten. Vanaf 04.45 uur staat de koffie met een hartig broodje klaar en worden de routeboeken en de rally-schilden uitgereikt.

Vervolgens vertrekken we rond 05.00 uur voor het 1e deel van de rit van circa 125 Km door de Belgische Ardennen en de Duitse Eiffel . In het begin een klein stukje Zuid-Limburg om daarna via de Voerstreek naar de Ardennen te rijden .
Prachtige vergezichten, prachtige (12snelle) wegen en geen drempels. We rijden dit jaar in de Ardennen en de Duitse Schnee-Eiffel. We eindigen het eerste deel van de route ergens in België of Duitsland voor het ontbijt

2e deel van de route
Na het ontbijt gaan we van start met het 2e deel van de route naar Margraten in Zuid-Limburg. Dat is naar Loods81 We maken eerst een flinke lus door de Ardennen om vervolgens terug te keren naar Zuid-Limburg. Iedereen ontvangt hier nog een consumptie en kan voor eigen rekening nog een lunch gebruiken.

Het 2e deel van de route zal ook ongeveer 125 Km zijn.

Al met al zullen we circa 250 Km rijden. We hebben gekozen voor goed lopende wegen. In de route is geen afkorting opgenomen maar met een beetje richting gevoel en een goede kaart bestaat wel de mogelijkheid om een stuk af te korten in de terug route

Inschrijven
De kosten bedragen € 47,00 per Equipe.
Dat is voor het routeboek, rally-schild, koffie bij ontvangst, een consumptie bij terugkeer en het uitgebreide ontbijt .

Kom je alleen dan betaal je € 35,00. Inschrijven kan via www.healey.nl .
Alle deelnemers ontvangen vooraf de route in GPS.

Niet leden betalen een toeslag van € 25,00 per equipe

Nick Tilmans, Regio Manager Regio Limburg.

Tel 06-53709609 of limburg@healey.nl