9e Contente Mens rit

Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Datum(s) - 14 sep 2014
10:00

Weblink:


9e Contente Mens rit

14-9-2014 10:00

De 9e editie van ‘De Contente Mensrit’

Na de het succes van Oranje en het minder succesvolle Nederlandse zomerweer, is het tijd om met de kap open te genieten van het fantastische nazomerweer. De organisatie heeft weer de handen in één geslagen om op zondag 14 september ‘De Contente Mensrit’ te laten plaatsvinden.

De rit wordt verreden middels het welbekende en internationale kaartleessysteem bolletje pijltje. Daarnaast zal naast het bolletje pijltje systeem wederom een nieuw kaartleessysteem haar intrede doen bij de rit. De rit is een relaxte tour door al het mooie en pittoreske dat de omstreken van de Biesbosch en het Land van Heusden en Altena te bieden heeft.

De rit is bedoeld om een gezellige dag te hebben met de deelnemers van ‘De Contente Mens rit’. De rit zal voeren over mooie landwegen en langs prachtige rivieren waarbij het vermijden van drempels hoog in het vaandel staat vanwege de geringe bodemspeling van de Austin-Healey.

U bent allen van harte welkom op zondag 14 september 2014 in de nabijheid van de Biesbosch op Fort Altena te Werkendam. Dit fort is onderdeel van de Nieuwe Nederlandse Waterlinie waar dit jaar wordt gestart. Vanaf 10:00 bent u welkom bij ‘Brasserie Kazerne C’aan de Tol 8 te Werkendam. Waarbij omstreeks 11:00 zal worden gestart met de rit.

De route zal eindigen in de directe omgeving van Den Bosch. Onderweg zullen we over een groot aantal mooie landwegen rijden en worden er pittoreske plaatsjes aangedaan.

De kosten bedragen € 15,- per equipe, dit voor een bak heerlijke koffie met iets lekkers en het routeboek. Wij stellen het op prijs dat u zich uiterlijk voor vrijdag 5 september a.s. aanmeldt middels e-mail of via de website, dit in verband met de nodige voorbereidingen en drukwerk.

Tot 14 september in Werkendam!

Voor vragen:
Bob Pieters: bobpieters83@hotmail.com Tel: 06-30293234
Wim Kievits: wamkievits@ziggo.nl Tel: 06-43233275

Met Contente groet namens de organisatie,
Bob Pieters en Wim Kievits