8e Tour door Limburg (Koningsdag)

Kaart wordt geladen...

Wanneer: 27 apr 2024
Tijdstip: 09:00 - 22:00
Waar: Kasteelstraat 15A , Rijckholt
iCal: zet in (digitale) agenda

Soort: T Afstand: 2 Systeem: T+GPS Legenda Soort: (T) toer/recreatief, (S) sportief, (B) beurs/bezoek Afstand: (0) geen route, (1) afstand rit <100 km, (2) afstand rit 100-200 km, (3) afstand rit >200 km  Systeem: (K) kaartlees, (B) Bol-pijl, (T) tekst/beschrijving


We zijn er weer aan toe ! Een prachtige 8e Tour door Limburg op zaterdag 27 april 2024. Een mooie kans om een lang “Konings“ weekend naar ons mooie Limburg te komen. Want ben nu eerlijk, waar zou je anders in Nederland naar toe gaan !!!!

Ontvangst ,start en aankomst We starten op Koningsdag 27 April 2024 bij een mooie locatie in het zuidelijkste puntje van Limburg. Dit is bij het Koetshuis Kasteel Rijckholt . De Healey’s kunnen bij aankomst parkeren op de parkeerplaats van het Koetshuis Het adres is Kasteelstraat 15A 6247 EA in Rijckholt Jullie ontvangen bij aankomst koffie/ thee en een stuk lekkere Limburgse Vlaai. Want Limburgse Vlaai is alleen Limburgse Vlaai als ze in Limburg is gebakken. Na de briefing ontvangen jullie het routeboek, rallybord en een Goodybag. Vertrek van het eerste deel van de route van ongeveer 80-90 km is om 10.00 uur.

Lunch in Midden Limburg Tussen 12.30 en 13.30 uur worden jullie verwacht op een mooie lunchlocatie in het midden van Limburg . We maken hier gebruik van een fijne lunch met koffie en thee. Voor iedereen is er wel iets te smikkelen. De route gaat door Zuid Limburg en een deel van midden Limburg.

Aankomst en afsluiting
Na de lunch gaat de route verder om weer te eindigen bij het Koetshuis Kasteel Rijckholt . Het 2e deel van de route is ook weer ongeveer 80-90 km en gaat door een mooi stuk van midden Limburg, de Duitse Selfkant en uiteraard Zuid-Limburg De ontvangst is vanaf 16.00 uur. Hier sluiten wij deze “Koninklijke” 8e Tour de Limburg op gepaste wijze af met een borrel en de prijsuitreiking Tevens bestaat hier ook de mogelijkheid om voor de prijs van € 29,00 per persoon deel te nemen aan een uitgebreid Limburgs buffet.

Eventueel overnachten.
In Zuid Limburg zijn er voldoende leuke en gezellige hotels om er een leuk lang “Konings” weekend van te maken. Kijk eens op de site van de VVV Limburg www.vvvzuidlimburg.nl

De routes
Deze lopen door Zuid-Limburg en Midden Limburg een klein stukje door de Duitse Selfkant. Onderweg zijn mooie dorpen met kastelen en grote carré boerderijen en kenmerkende witte vakwerkhuizen. Ook zeer smalle weggetjes en kleine stukjes onverhard, zullen in de route niet ontbreken. Wij sturen iedere deelnemer vooraf de route op GPS toe.

Inschrijving
Per equipe van maximaal 2 personen bedraagt het inschrijfgeld € 58,00. Komt u alleen dan is het inschrijfgeld € 39,00. U krijgt koffie/thee + vlaai bij aankomst, een routeboek, rallyschild en een lekkere lunch op de pauzeplaats. Na afloop nog een borrel. Introducees en niet leden van de AHOCN betalen €25,00 extra per auto. De kosten voor het afsluitend Limburgs buffet zijn € 29,00 per persoon.

Het inschrijfgeld
Graag overmaken op IBAN: NL 54 RABO 0161 4289 08 T.n.v. AHOCN Regio Limburg met vermelding “Tour de Limburg 2024”. Beleef een onvergetelijke dag in Limburg

Namens de Regio Limburg , Monique, Marlene, Jos en Nick .
Informatie : limburg@healey.nl

De inschrijving is per 23-4-2024 gesloten.
Wilt u nog meedoen, dan kunt u contact opnemen met Nick Tilmans, 06-53709609 of limburg@healey.nl