8e Good Morning rit

Kaart wordt geladen...

Wanneer: 1 jul 2023
Tijdstip: 04:45
Waar: Rijksweg 81, Margraten
iCal: zet in (digitale) agenda

Soort: T-S
Afstand: 3
Systeem: T+GPS

Legenda
Soort: (T) toer/recreatief, (S) sportief, (B) beurs/bezoek
Afstand: (0) geen route, (1) afstand rit <100 km, (2) afstand rit 100-200 km, (3) afstand rit >200 km 
Systeem: (K) kaartlees, (B) Bol-pijl, (T) tekst/beschrijving


8 jaar geleden begonnen als een probeersel, om op de langste dag van het jaar en dus ook de kortste nacht van het jaar , een rit te organiseren waarbij er stevig door gereden kan worden.

Wat een onzin hoorde ik een aantal mensen binnen onze regio zeggen. Maar goed , 8 jaar later is de Good Morning Rit een begrip en kijken er elk jaar weer een heleboel mensen naar uit.

Want zeg nu zelf, het is toch zeer special om bij het krieken van de dag door de Ardennen te rijden. Vraag het maar aan de deelnemers van vorige jaren .

En dan zijn we alweer bij de 8e Good Morning Rit

Met een aantal enthousiaste leden van de Regio Limburg gaan we op zaterdag 1 juli 2023 de 8e Good Morning Rit organiseren. De eerste zaterdag van juli. We zijn dan net terug van de EUROMEET 2023 in Geiranger Noorwegen.

Om het geheel goed te kunnen organiseren kunnen er maximaal 30 equipes inschrijven!!!! Dit jaar staat de rit ook op de kalender van de DHC en kunnen DHC leden 10 extra punten verdienen voor hun klassement. Dus zorg dat jullie er op tijd bij zijn.

Ontvangst en Vertrek

We zullen de deelnemers tussen 04.45 en 5.00 uur ontvangen in Margraten bij Loods 81 aan de Rijksweg 81 in Margraten. Dat is helemaal in het zuiden van Limburg. Vanaf 04.45 uur staat de koffie met een hartig broodje klaar en worden de routeboeken en de rally-schilden uitgereikt. Parkeren kan natuurlijk bij Loods 81
Vervolgens vertrekken we om 05.00 uur voor het 1e deel van de rit van circa 130 Km door de Belgische Ardennen. In het begin een klein stukje Zuid-Limburg om daarna via de Voerstreek naar de Ardennen te rijden .
Prachtige vergezichten, prachtige ( snelle) wegen en geen drempels. We blijven dit jaar in de Ardennen en komen niet in de Duitse Schnee-Eiffel. We eindigen het eerste deel van de route in La Gleize in het hart van de Ardennen

Ontbijten

Dat doen we in Restaurant La Vert du Pommier in La Gleize in de buurt van Trois Ponts en Remouchamps. Dat ontbijt zal prima verzorgd worden door Renzo en zijn personeel. We zijn hier ook in 2017 en 2019 geweest.
Kijk ook eens op hun internet pagina www.auxecuriesdelareine.be

2e deel van de route

Na het ontbijt gaan we van start met het 2e deel van de route naar Margraten in Zuid-Limburg. Dat is naar Loods81 We maken eerst een flinke lus door de Ardennen om vervolgens terug te keren naar Zuid-Limburg. Iedereen ontvangt hier nog een consumptie en kan voor eigen rekening nog een lunch gebruiken.

Het 2e deel van de route zal ongeveer 130 Km zijn.
Al met al zullen we circa 260 Km rijden.
We hebben gekozen voor goed lopende wegen. In de route is geen afkorting opgenomen maar met een beetje richting gevoel en een goede kaart bestaat wel de mogelijkheid om een stuk af te korten in de terug route

Inschrijven

De kosten bedragen € 44,00 per Equipe.
Dat is voor het routeboek, rally-schild, koffie bij ontvangst, een consumptie bij terugkeer en het uitgebreide ontbijt .

Kom je alleen dan betaal je € 30,00. Inschrijven kan hieronder.
Alle deelnemers ontvangen vooraf de route in GPS.

Inschrijven is vanaf nu mogelijk.

Nick Tilmans, Regio Manager Regio Limburg.

Tel 06-53709609 of limburg@healey.nl