8e Contente Mens Rit

Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Datum(s) - 29 sep 2013
10:00

Weblink:


8e Contente Mens Rit

29-9-2013 10:00
 

Zondag 29 september: toeren door het midden van Noord-Brabant

Gecombineerd logo.jpg

De 8e editie van ‘De Contente Mens Rit’

Na de crisis op de huizenmarkt en het minder mooie lenteweer, is het tijd om met de kap open te genieten van het fantastische nazomerweer. De organisatie heeft weer de handen ineen geslagen om op zondag 29 september ‘De Contente Mens Rit’ te laten plaatsvinden.

De rit wordt verreden middels het welbekende en internationale kaartleessysteem bolletje pijltje. Daarnaast zal naast het bolletje pijltje systeem wederom een nieuw kaartleessysteem haar intrede doen bij de rit. De rit is een relaxte tour door al het mooie en pittoreske dat het midden van Noord-Brabant te bieden heeft.

De rit is bedoeld om een gezellige dag te hebben met de deelnemers van ‘De Contente Mens Rit’. De rit zal voeren over mooie landwegen en langs mooie dorpjes waarbij het vermijden van drempels hoog in het vaandel staat vanwege de geringe bodemspeling van de Austin-Healey.

U bent allen van harte welkom op zondag 29 september 2013 op één van de vijf mooiste en tevens authentieke markten van Noord-Brabant. Deze markt is gelegen in de plaats Oisterwijk waar dit jaar wordt gestart. Vanaf 10:00 bent u welkom bij ‘eetcafé De Tijd’ aan De Lind 53 te Oisterwijk. Waarbij omstreeks 11:00 zal worden gestart met de rit.

De route zal eindigen in de noordelijke omgeving van ‘s-Hertogenbosch. Onderweg zullen we over een groot aantal mooie landwegen rijden en worden er pittoreske plaatsjes aangedaan.

De kosten bedragen € 15,- per equipe, dit voor een bak heerlijke koffie met iets lekkers en het routeboek. Wij stellen het op prijs dat u zich uiterlijk voor vrijdag 20 september a.s. aanmeldt middels e-mail of via de website, dit in verband met de nodige voorbereidingen en drukwerk.

 

Tot 29 september in Oisterwijk!

Om in te schrijven klik op deze link

Voor vragen:
Bob Pieters: bobpieters83@hotmail.com Tel: 06-30293234
Wim Kievits: wamkievits@ziggo.nl Tel: 06-43233275

Met Contente groet namens de organisatie,
Bob Pieters en Wim Kievits