7e Tour door Limburg

Kaart wordt geladen...

Wanneer: 6 mei 2023
Tijdstip: 09:00 - 23:00
Waar: Steinerbos 1, Stein
iCal: zet in (digitale) agenda

Soort: T
Afstand: 2
Systeem: T+GPS

Legenda
Soort: (T) toer/recreatief, (S) sportief, (B) beurs/bezoek
Afstand: (0) geen route, (1) afstand rit <100 km, (2) afstand rit 100-200 km, (3) afstand rit >200 km 
Systeem: (K) kaartlees, (B) Bol-pijl, (T) tekst/beschrijving


Tour door Limburg

We zijn er weer aan toe! Een prachtige 7e Tour door Limburg op zaterdag 6 mei 2023.
Een mooie kans om een lang weekend naar ons mooie Limburg te komen. Want ben nu eerlijk, waar zou je anders in Nederland naar toe gaan !!!!

Ontvangst, start en aankomst

We starten op zaterdag 6 mei bij een mooie locatie in Limburg. Dit is bij Restaurant Steinerbos in Stein in het zuiden van Limburg. Het Steinerbos heeft een rijke historie en maakte in het verleden deel uit van DSM ( De Staats Mijnen). Oorspronkelijk was het Steinerbos een ontspanningsoord voor de kinderen van de mijnwerkers. Na het sluiten van de mijnen in de jaren 70 van de vorige eeuw is het complete park over gegaan naar de gemeente Stein.
De Healey’s kunnen bij aankomst parkeren op de parkeerplaats van Restaurant Steinerbos
Er is voldoende plaats rondom het restaurant en de grote roeivijver.

Het adres is Steinerbos 1, 6171 AL in Stein.

Jullie ontvangen bij aankomst koffie/ thee en een stuk lekkere Limburgse Vlaai. Na de briefing ontvangen jullie het routeboek, rallybord en een Goodybag.
Vertrek van het eerste deel van de route van ongeveer 90 km is om 10.00 uur.

Lunch in het Mergelland in Zuid Limburg

Tussen 12.30 en 13.30 uur worden jullie verwacht op een mooie lunchlocatie in het hart van het Mergelland dicht bij de Belgische grens in Zuid Limburg.
We maken hier gebruik van een fijne lunch met koffie en thee. Voor iedereen is er wel iets te smikkelen. De route gaat door Zuid Limburg en een klein stukje Belgische Voerstreek.

Aankomst en afsluiting

Na de lunch gaat de route verder om weer te eindigen bij Restaurant Steinerbos. Het 2e deel van de route is ook weer ongeveer 90 km en gaat door een mooi stuk van de Belgische Ardennen en Zuid-Limburg
De ontvangst is vanaf 16.30 uur.
Hier sluiten wij deze 7e Tour de Limburg op gepaste wijze af met een borrel en de prijsuitreiking

 

 

 

Tevens bestaat hier ook de mogelijkheid om voor de prijs van €27,50 per persoon deel te nemen aan een uitgebreid Limburgs buffet.

“BUFFET DRIE KOULEN“
Warm geserveerde kippilav; Warm geserveerde beenham met champignonsaus; Ambachtelijke koude schotel; Gevuld eitje met bieslook crème; Gevuld tomaatje met selderijsalade; Rolletje ham met asperge; Ardenner ham met meloen; Gebraden gehaktbrood; Gegrilde kipfilet; Gerookte Schotse en Noorse zalm; Rauwkostsalades van het seizoen; Uitjes Monegask en cocktailsaus; Vers fruit salade; Vers gebakken stokbrood; Gesorteerde mini broodjes

Eventueel overnachten

In Zuid Limburg zijn er voldoende leuke en gezellige hotels om er een leuk weekend van te maken. Tegenover het Steinerbos ligt een nieuw Ibis hotel. Ook vlak in de buurt, in Urmond ligt een v d Valk hotel. In Elsloo op een paar km afstand is Kasteel Elsloo. Kijk eens op de site van de VVV Limburg www.vvvzuidlimburg.nl

De routes

Deze lopen door Zuid-Limburg en een klein stukje door de Belgische Voerstreek/Ardennen. Onderweg zijn mooie dorpen met kastelen en grote carré boerderijen en speciale witte vakwerkhuizen. Ook zeer smalle weggetjes en kleine stukjes onverhard, zullen in de route niet ontbreken. Wij sturen iedere deelnemer vooraf de route op GPS toe.

Inschrijving

Per equipe van maximaal 2 personen bedraagt het inschrijfgeld € 55,00.
Komt u alleen dan is het inschrijfgeld € 35,00. U krijgt koffie/thee + vlaai bij aankomst, een routeboek, rallyschild en een lekkere lunch op de pauzeplaats. Na afloop nog een borrel. Introducees en niet leden van de AHOCN betalen €25,00 extra per auto.
De kosten voor het afsluitend Limburgs buffet zijn € 27,50 per persoon.

Het inschrijfgeld

Graag overmaken op IBAN: NL 54 RABO 0161 4289 08 T.n.v. AHOCN Regio Limburg met vermelding “Tour de Limburg 2023”.
Beleef een onvergetelijke dag in Limburg

Namens de Regio Limburg, Petra, Marlene, Erik en Nick .

Informatie: limburg@healey.nl