6e Noorderkempenrit

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 19 mei 2019
Hele dag

Locatie
Abarth Museum

Weblink:


UITNODIGING 6° NOORDERKEMPEN RIT

Zondag 19 mei 2019

Na de annulatie van vorig jaar, nemen we de draad terug op en gaan we de rit dit jaar wel maken. We starten in het ABARTH Museum van Guy Moerenhout – Industriestraat 1 te 2500 Lier. 

U wordt er verwacht vanaf 09h00 voor een verzorgd ontbijt en een bezoek aan het Museum. Het Museum herbergt alles wat met de autobouwer Carlo Abarth te maken heeft en telt ongeveer 250 wagens, waarvan het merendeel officiële Works exemplaren zijn. Vandaar leidt de route ons naar het Noorden langs mooie Kempische wegen.

pastedGraphic.png

 

Tegen de middag voorzien we onze lunch-stop te houden in de Herberg ‘In Holland’ te Castelré, gelegen net op de grens tussen de Enclaves rond Baarle-Hertog (B-) en- Nassau (NL).  

Hier wordt u getrakteerd op een heerlijke kop Aspergesoep begeleid met een Boerenboterham met ei.

 

pastedGraphic.png

 

We vervolgen langs interessante landschappen richting de Oostelijke Kempen en bereiken dan het eindpunt: Taverne de Bosduif, Marcottedreef 37, te 2950 Kapellen, waar kan worden nagenoten bij een glaasje Bubbels en voor de liefhebber, een heerlijke portie Vlaams Stoofvlees met frietjes.

Deelnemingsprijs per persoon: €35;- p.p.  Deelname aan avondmaal: €20;- p.p.  Extra dranken zijn voor eigen rekening.

Gebruik het onderstaande formulier voor inschrijving en gelieve op te geven indien u aan het avondeten wenst deel te nemen.

 

pastedGraphic.png

Happy Healeying,

Het Noorderkempen Team 

pastedGraphic.png

Helaas is de inschrijving reeds gesloten. U kunt contact opnemen met de organisatoren