6e Contente Mens Rit (A)

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 18 sep 2011
10:00

Locatie
Auberge 'de Zwaan'

Weblink:


Relaxte tour door Noord-Brabant voornamelijk ‘De Kempen’

Zondag 18 september: toeren door de Nederlandse en Belgische Kempen

De 6e editie van ‘De Contente Mensrit’

Na het succes, positieve reacties en het mooie aantal deelnemers van de lustrumeditie in 2010, die het afgelopen jaar voerde door het oostelijke en zuidoostelijke deel van Noord-Brabant, zal dit jaar wederom op zondag 18 september ‘De Contente Mensrit’ worden verreden.

De rit wordt verreden middels het welbekende en internationale kaartleessysteem bolletje pijltje. Daarnaast zal naast het bolletje pijltje systeem een nieuw kaartleessysteem haar intrede doen bij de rit. De rit is een relaxte tour door al het mooie en pittoreske wat de provincie Noord-Brabant te bieden heeft en zal voornamelijk voeren door het zuidoostelijke deel waarbij een stukje België zal worden aangedaan. Deze streek staat voornamelijk bekend als ‘De Kempen’.

De rit is bedoeld om een gezellige dag te hebben met de deelnemers van ‘De Contente Mens rit’. De rit zal voeren over mooie landwegen en langs mooie dorpjes waarbij het vermijden van drempels hoog in het vaandel staat vanwege de geringe bodemspeling die een Austin-Healey te bieden heeft.

U bent allen van harte welkom op zondag 18 september 2011 op één van de vijf mooiste en tevens authentieke markten van Noord-Brabant. Deze markt is gelegen in de plaats Oirschot waar dit jaar wordt gestart. Vanaf 10:00 bent u welkom bij ‘Auberge De Zwaan’ aan de Markt 4 te Oirschot. Omstreeks 11:00 zal worden gestart waarna de rit zal worden verreden.

De route zal eindigen in de zuidelijke omgeving van Eindhoven. Onderweg zullen we over een groot aantal mooie landwegen rijden en worden er pittoreske plaatsjes aangedaan.

De kosten bedragen € 5,- per equipe, dit voor een bak heerlijke koffie met iets lekkers en het routeboek. Door ons wordt op prijs gesteld dat u zich uiterlijk voor vrijdag 9 september a.s. aanmeldt middels e-mail, dit in verband met de nodige voorbereidingen en drukwerk.
Tot 18 september in Oirschot!Klik hier voor het online inschrijfformulier.

Voor de inschrijvingen en vragen:

Bob Pieters: bobpieters83@hotmail.com Tel: 06-30293234
Wim Kievits: wamkievits@ziggo.nl Tel: 06-43233275

Met Contente groet namens de organisatie,

Bob Pieters en Wim Kievits