6e BBQ rit

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 11 jul 2020
09:00 - 19:30

Locatie
't Bluk

Weblink:


 

6e BBQ rit van Regio Midden – 11 juli 2020

 


“Rondje Het Gooi langs theehuizen en café/restaurants met terras”

Centrale ligging start & finish vlakbij A1/A27 knooppunt Eemnes.

De start- en finish plaatsen zijn verschillend, maar liggen beiden op minder dan 1 km van de A1 resp. A27, vlakbij knooppunt Eemnes. Dus een ideale centrale ligging in midden Nederland, zodat de afstanden voor deelnemers uit andere regio’s via snelwegen van en naar huis op dezelfde dag goed te doen zijn.

De route is in en rond Het Gooi.

Tussen 9.00 en 10.00 uur, afhankelijk van deelnemer startnummer (spreiding wegens Corona maatregelen),  ontvangst in theehuis “’t Bluk” aan de bosrand met uitzicht op de Zuiderheide in Laren met koffie/appeltaart/slagroom. Briefing ieder halfuur vanaf 09.30 uur. 

De route instructies zijn de gebruikelijk bolletje-pijltje symbolen plus vermelding van straatnaam en gemeente. Duidelijk weergegeven en zonder gepuzzel dus relaxed rijden. Ook in de middag.

Ochtend route (52 km).

Route deel 1 (1 uur en 30 minuten rijtijd exclusief horeca stop) door de Eem streek, bosrijke villawijken en langs authentieke akkervelden (z.g. “enghen”) van Het Gooi, veelal gebruikmakend van verharde en onverharde weggetjes binnen de gemeente Blaricum.

Lunch.

Afhankelijk van je startnummer kies je – tussen 11.30 en 13:00 – in het restaurant van hotel Bellevue in het hartje van Blaricum je lunch uit de selectie van 5 gerechten van de BBQ-rit-menukaart en met een drankje naar eigen keuze.

Middag route (71 km).

Uiterlijk 14:00 uur start je het tweede deel van de route (2 uur en 15 minuten rijtijd exclusief horeca stops) door de bossen, langs akkers en weidevelden van noordelijkste en zuidelijkste deel van Het Gooi, met vele luxe villa’s en landhuizen, en door de bossen van Staatsbosbeheer.

Unieke finish plaats voor borrel en diner.

Het eindpunt is op een bijzondere locatie, waar je zonder uitnodiging niet terecht kunt. Tenzij je de intentie hebt een groot aantal bomen aan te schaffen. Het Bomencentrum Nederland is een uniek landgoed met een boomkwekerij en met duurzame bouwmaterialen van bomen gemaakte horeca- en conferentie ruimten, in een prachtig ontworpen tuin met ruime private parking voor de Healey’s.

Vanaf 17:00 uur borrelen op het terras of in het moderne, op de 19e eeuwse tropische kassen gebaseerde, Jardin d’Hiverre gebouw. Van 18:00 tot 20:00 uur een luxe barbecue inclusief salades en gegrilde groenten. De drankjes tijdens de borrel en het diner zijn voor eigen rekening en bij bestelling uitsluitend contact af te rekenen.

Kosten en inschrijving.

Inschrijving is mogelijk via het inschrijfformulier en het inschrijfgeld voor dit all-in evenement bedraagt € 95,- per equipe voor AHOCN leden. Equipes zonder AHOCN lidmaatschap betalen € 110,-.

Hiervoor krijg je een rally schild+routeboek per auto en ontvangt iedereen koffie of thee met appeltaart, lunch in een restaurant (voucher met keuze uit één van 5 lunchgerechten en een drank naar keuze) en de luxe barbecue.

Het inschrijfgeld overmaken op rekening NL 37 RABO 0306 8145 60 t.n.v. Austin Healey Owners Club Nederland met vermelding van “BBQ rit 2020”.

Alle Corona-maatregelen worden inachtgenomen.

Het maximale aantal deelnemers is bereikt:  30 equipes. Maar je kunt altijd even bellen, wie weet zijn er uitvallers!

Roel Wiewel Regio manager AHOCN Midden

midden@healey.nl     +31 653227631