5e Noorderkempenrit

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 13 mei 2018
Hele dag

Locatie
Abarth Museum

Weblink:


 

 

 

Door werkzaamheden aan ons traditioneel startpunt, verleggen wij deze naar het ABARTH Museum van Guy Moerenhout in Lier. U wordt er verwacht vanaf 09h00 voor een verzorgd ontbijt en een bezoek aan het museum.

Het Museum herbergt alles wat met de autobouwer Carlo Abarth te maken heeft en telt ongeveer 250 wagens, waarvan het merendeel officiële Works exemplaren zijn. Vandaar leidt de route ons naar het Noorden langs mooie Kempische wegen.

 

Tegen de middag voorzien we onze lunch-stop te houden in de Gerberg ‘In Holland’ te Castelre, gelegen net op de grens tussen de Enclaves rond Baarle-Hertog (B-) en- Nassau (NL). Hier wordt u getrakteerd op een heerlijke kop aspergesoep begeleid met een boerenboterham met ei.

 

 

 

 

 

 

 

We vervolgen langs interessante landschappen richting de Ooster-Kempen en bereiken dan het eindpunt: Taverne de Bosduif, Marcottedreef 37 te Kapellen, waar zoals verleden jaar, kan nagenoten worden van een glaasje Bubbels en voor de liefhebber, een heerlijke portie Vlaams Stoofvlees met frietjes.

Deelnameprijs per persoon € 25,00 p.p. Deelname aan het avondmaal € 20,00 p.p. Extra dranken zijn voor eigen rekening.

Gelieve bij inschrijving op te geven indien u aan het avondeten wenst deel te nemen.

Happy Healeying,

Het Noorderkempen Team