5e Limburg Classic

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum(s) - 23 sep 2018
Hele dag

Weblink:


Toeren door Noord  Belgisch Limburg 

De 5° Healey Limburg Classic start traditiegetrouw de week na de 6u van Spa, de bereikbare hoogmis voor de Old Timer racerij voor al diegenen die niet in Goodwood naar de Revival konden trekken.

 

 

We verzamelen vanaf 9u30 in  Domein “De Bever”, Beverbeekdijk 50 te 3930 Achel.  Na de gezellige koffie met vlaai luisteren we tegen 10u20 naar de briefing van uitzetter Jo Geebelen. Hij wist twee opeenvolgende ritten van ongeveer 65 km uit te zetten doorheen het prachtige Noord- Limburgse landschap bekend als het fietsparadijs.

 

De middagpauze situeert zich in de buurt van Bree. Daar krijgen we soep met brood en kunnen andere volwaardige maaltijden op eigen kosten besteld worden.

 

 


Na de tweede lus verwachten we de deelnemers rond 16u30 terug in Domein “De Bever “ in Achel voor de afsluitende drinks en hapjes. Ook daar kan men nog eten voor men de thuisrit aanvangt.

 

 

 

 

 

Inschrijven door middel van onderstaand formulier 

De kosten bedragen 25€ pp of 50€ per equipe inclusief een rallyplaat , morgen – middag en avond versnaperingen. Niet-leden betalen 65€ per equipe. Inschrijven ten laatste tot 14/09 – 24u

Wij hopen jullie talrijk te mogen ontmoeten op deze prachtige dag,

AHOCN regio Flanders
Michel Meulemans
Jo Geebelen