5e Limburg Classic

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum(s) - 23 sep 2018
Hele dag

Weblink:


Toeren door Noord  Belgisch Limburg 

De 5° Healey Limburg Classic start traditiegetrouw de week na de 6u van Spa, de bereikbare hoogmis voor de Old Timer racerij voor al diegenen die niet in Goodwood naar de Revival konden trekken.

 

 

We verzamelen vanaf 9u30 in  Domein “De Bever”, Beverbeekdijk 50 te 3930 Achel.  Na de gezellige koffie met vlaai luisteren we tegen 10u20 naar de briefing van uitzetter Jo Geebelen. Hij wist twee opeenvolgende ritten van ongeveer 65 km uit te zetten doorheen het prachtige Noord- Limburgse landschap bekend als het fietsparadijs.

 

De middagpauze situeert zich in de buurt van Bree. Daar krijgen we soep met brood en kunnen andere volwaardige maaltijden op eigen kosten besteld worden.

 

 


Na de tweede lus verwachten we de deelnemers rond 16u30 terug in Domein “De Bever “ in Achel voor de afsluitende drinks en hapjes. Ook daar kan men nog eten voor men de thuisrit aanvangt.

 

 

 

 

 

Inschrijven door middel van onderstaand formulier 

De kosten bedragen 25€ pp of 50€ per equipe inclusief een rallyplaat , morgen – middag en avond versnaperingen. Niet-leden betalen 65€ per equipe. Inschrijven ten laatste tot 14/09 – 24u

Wij hopen jullie talrijk te mogen ontmoeten op deze prachtige dag,

AHOCN regio Flanders
Michel Meulemans
Jo Geebelen

Inschrijfformulier 5e Limburg Classic

 • Samenvatting evenement

 • Datum23 september 2018
  Ontvangst Domein de Bever, Beverbeekdijk 50, 3930 Achel (B)vanaf 09.30 uur
  Briefing en aansluitend startcirca 10.20 uur
  Finish bij de Bever met hapjes en drankjesvanaf 16.30 uur
  Inschrijfkosten€ 25,00 voor 1 persoon, wel lid AHOCN
  € 50,00 per equipe, wel lid AHOCN
  € 32,50 voor 1 persoon, geen lid AHOCN
  € 65,00 per equipe, geen lid AHOCN
  Inbegrepen in de kostenRallyschild, morgen- middag- en avondversnapering
 • € 0,00
 • Betaling van het inschrijfgeld

  Overmaken van het van toepassing zijnde bedrag op NL33 RABO 0160 4427 96 BIC: RABONL2U t.n.v. Austin Healey Owners Club Regio Flanders met vermelding 5e Limburg Classic en het kenteken van de auto.
  Door aanvinken van dit vakje geeft u aan, dat u zich ervan bewust bent dat uw inschrijving pas definitief is na ontvangst van uw betaling.
  De AHOCN en de organisatoren van het evenement zijn niet aansprakelijk voor veroorzaakte of opgelopen schade tijdens dit evenement. Elke deelnemer rijdt voor eigen risico en is zelf verantwoordelijk voor transport bij schade of uitvallen van zijn voertuig. U dient zelf voor alle nodige verzekeringen en eventueel voor een annuleringsverzekering te zorgen. Door aanvinken geeft u aan dat u zich hiervan bewust bent.
  Ik geef toestemming voor het gebruik en de verwerking van de door mij verstrekte (persoons)gegevens t.b.v. de organisatie van het evenement. De gegevens worden gebruikt voor het plannen van het evenement, het informeren van de deelnemers aan het evenement en het verkrijgen van diensten van derden zoals horeca gelegenheden en ticketbureaus. Nadere informatie over de manier waarop de vereniging met uw gegevens om gaat zijn vermeld in het Privacy Statement op de website.