5e BBQ rit

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 6 jul 2019
09:30 - 20:00

Locatie
Healey Museum

Weblink:


 

5e BBQ rit van Regio Midden – 6 juli 2019

 

 

 

 

 

 

De route gaat van het Healey museum in Vreeland naar landstreek Het Gooi, langs rivier De Vecht en na de lunch door de waterrijke landen van midden Nederland terug naar Vreeland, voor de BBQ.

 

 

 

 

Vanaf 09:30 uur ontvangst met koffie en appelgebak in het fraaie Healey museum, waar u tijdens dit evenement vrije toegang heeft. De recent opgestelde Healey auto motoren al bekeken?

 

 

 

Met rally schild en routeboek begin je tussen 10:30 en 11:00 uur aan de ochtend route. De route instructies zijn de gebruikelijk bolletje-pijltje symbolen plus vermelding van straatnaam en gemeente. Duidelijk weergegeven en zonder gepuzzel dus relaxed rijden. Ook in de middag.

 

Je rijdt richting Bussum en Huizen door de bosrijke villawijken en over de heiden van het noordelijke deel van Het Gooi. Als je door de vesting van Naarden bent gekomen, maak je misschien een tussenstop bij Cool Classic Club voor koffie en classic cars. Vervolgens gaat de route langs De Vecht naar de lunch locatie. Dit is aangrenzend aan het natuurgebied “ De Ankeveense Plassen” van Natuurmonumenten.

Circa om 12:30-13:00 kies je op het terras van Restaurant De Molen je lunch uit de selectie van 4 gerechten van de BBQ-rit-menukaart en met een drankje naar eigen keuze.

 

Uiterlijk 14:30 uur start je het tweede deel van de route naar de lage landen van regio Midden, ten westen van het Amsterdam-Rijnkanaal, langs de kronkelende wateren, de vele slootjes en de oude en nieuwe waterwegen van dit groene land. Misschien een middag tussentop voor een drankje en een bezoek brengen aan galerie & kunstcentrum bij buitenplaats “ De Blaue Meije”? Of een foto maken van kasteel De Haar in Haarzuilens.

 

 

 

Terug bij het Healey museum, tijd genoeg om te borrelen. De traditionele barbecue, met zalm, lams ribstuk, ossenhaas, kip saté, gamba’s, garnalen cocktail, carpaccio van ossenhaas en diverse salades begint om 18:00 uur en wordt met inbegrip van een kop koffie of thee om 20:00 uur afgesloten.

Een geheel verzorgde dag. Voor de wat dorstige deelnemers is de bar in het museum open. Je drankjes wel graag contant afrekenen.

 

Inschrijving is mogelijk via het inschrijfformulier dat onderaan dit bericht staat en het inschrijfgeld voor dit all-in evenement bedraagt € 47,50 per persoon voor AHOCN leden. Niet-AHOCN leden of introducé’s betalen € 60,00 per persoon.

Hiervoor krijg je een rally schild+routeboek per auto en ontvangt iedereen koffie of thee met appeltaart, lunch in een restaurant (voucher met keuze uit één van 4 lunchgerechten en een drank naar keuze), luxe barbecue en koffie/thee als afsluiting.

Het inschrijfgeld overmaken op rekening NL 37 RABO 0306 8145 60 t.n.v. Austin Healey Owners Club Nederland met vermelding van “BBQ rit 2019”.

Graag uiterlijk 29 juni 2019 inschrijven, echter vol is vol.

Roel Wiewel

Regio manager AHOCN Midden

midden@healey.nl +31 653227631

U kunt niet meer inschrijven, want de termijn van inschrijven is gesloten.