4e Veluwe rit

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 25 jul 2020
Hele dag

Locatie
Wenumse Watermolen

Weblink:


 

 

De 4e Veluwerit staat in het calendarium gepland op zondag 26 juli as. Echter de accommodatie die wij graag als eindbestemming willen gebruiken, is op de zondag niet beschikbaar vanwege zeilwedstrijden.

 

Daarom verplaatsten wij de rit naar zaterdag 25 juli.

 

Het programma is als volgt. Ontvangst vanaf 9.00 uur met koffie/thee en gebak bij de Wenumse Watermolen in Wenum Wiesel bij Apeldoorn. Briefing ieder half uur. Vertrek vanaf 10.30 uur. Er volgt een gevarieerde route door zowel open landschap als bossen. U krijgt een lunchpakket mee en kunt zelf de locatie voor de lunch bepalen.

 

 

De rit zal eindigen bij Watersportvereniging Randmeer bij Harderwijk gelegen aan het water. Hier gaan wij samen genieten van een luxe BBQ.

Uiteraard wordt rekening gehouden met de voorschriften van de coronamaatregelen.

Ten tijde van het opmaken van deze aankondiging gaat de watersportvereniging in verband met de coronamaatregelen pas weer open op 1 september. Echter wij hebben de verwachting dat de coronamaatregelen voor watersportverenigingen aangepast zullen worden, zodat wij op 25 juli gebruik kunnen maken van de accommodatie.

 

 

Mocht deze eindbestemming niet doorgaan, zullen wij tijdig een alternatief bekend maken.

De kosten zijn € 50 per equipe. Hiervoor krijgt u:

– Bij ontvangst koffie/thee met gebak

– Lunchpakket

– Luxe BBQ inclusief drank!

– Routeschild

– Routeboek

 

U kunt natuurlijk het door u ontvangen voucher van de club van € 20 als onderdeel van de betaling aangeven. Niet-leden zijn ook welkom. Zij betalen € 65.

Inschrijven (graag tijdig omdat slechts 100 personen zijn toegestaan) door middel van onderstaand formulier.

 

 

Namens de Regio Veluwe

 

Ton Klunder,  veluwe@healey.nl