Afgelast 4e Tour door Limburg

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 16 mei 2020
Hele dag

Locatie
Hoeve de Laathof

Weblink: https://www.delaathof.nl


 

 

 

MOGELIJK WORDT DE 4e TOUR DOOR LIMBURG ROND 1 AUGUSTUS GEORGANISEERD. Dit i.v.m. het aflasten van Schloss Dyck  an 1 t/m 3 augustus. Nadere berichten hierover t.z.t. op deze site

4e Tour de Limbourg

 

Na de prachtige 3e Tour door Limburg in  Zuid-Limburg zijn we druk bezig met de voorbereiding van de 4e Tour de Limbourg  op zaterdag 16 mei 2020.  Dit keer een Tour de Limbourg. Op zijn Frans !!!!

We  hebben gekozen voor de  zaterdag  voor Hemelvaart. Een mooie kans om een lang weekend naar ons mooie Limburg te komen. De natuur is dan op zijn mooist. Limburg staat in bloei !!!

 

 

 

Ontvangst, start en aankomst

We starten op zaterdag 16 mei bij  De Laathof in Mesch-Eijsden in het zuidelijkste puntje van Limburg. De Healey’s kunnen op de parkeerplaats van De Laathof geparkeerd worden. 

De ontvangst in De Laathof met koffie, thee en Limburgse vlaai is vanaf 09.00 uur. Om 10.00 uur is de briefing en uitleg over het verdere dagprogramma. De eerste equipes starten om 10.15 uur. 

 

 

Onderweg tussen, 13.00 en 14.00 uur, op de pauzeplaats, is er een lichte lunch geregeld. Mogelijk bij een horeca onderneming of een lekker verzorgde lunch door onze vaste cateraar. Dit is echter op dit moment nog niet bekend en hangt af van de route die nog gemaakt moet worden. 

 

 

 

 

Aankomst en afsluiting

Na de lunch gaat de route verder om weer te eindigen in De Laathof in Mesch-Eijsden. De ontvangst hier is vanaf 16.30 uur.  Hier sluiten wij deze 4e Tour de Limbourg op gepaste wijze af. 

Tevens bestaat hier ook de mogelijkheid om voor de prijs van €25,00 per persoon deel te nemen aan een uitgebreid Limburgs buffet.

 

 

Eventueel overnachten.

In de directe omgeving van Mesch-Eijsden zijn in de plaatsen Epen, Slenaken en Eijsden voldoende leuke en gezellige hotels om er een leuk weekend van te maken. Kijk eens op www.heuvellandhotels.nl of op de site van de VVV Limburg www.vvvzuidlimburg.nl

De route

Deze loopt voor een klein deel door het zuiden van Limburg en  het over grote deel door de Belgische Voerstreek en het gebied rond de historische plaatje Limbourg . Het is immers een Tour de Limbourg en de Voerstreek maakt deel uit van Belgisch Limburg. Onderweg mooie dorpen met  kastelen en grote carré boerderijen en speciale witte  vakwerkhuizen. Ook zeer smalle weggetjes en kleine stukjes onverhard, zullen in de route niet ontbreken. De route is vooraf op GPS te verkrijgen. Wij sturen iedere deelnemer vooraf de route op GPS toe.

 

Inschrijving

Per equipe van maximaal 2 personen bedraagt het inschrijfgeld € 49,00. 

Komt u alleen dan is het inschrijfgeld € 27,00. U krijgt koffie/thee + vlaai bij aankomst, een routeboek, rallyschild en een lekkere lunch op de pauzeplaats. Introducees en niet leden van de AHOCN betalen €15,00 meer per auto.

Inschrijven kunt u door het onderstaande formulier in te vullen. Daar staan ook alle details betreffende betaling enzovoort.

Beleef een onvergetelijke dag in Limburg

Namens de Regio Limburg , Guus ,Cissy, Eric en Petra. Informatie  : limburg@healey.nl