4e Tour door Limburg

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 1 aug 2020
Hele dag

Locatie
Hoeve de Laathof

Weblink: https://www.delaathof.nl


 

4e Tour de Limbourg

 

 

Na de prachtige 3e Tour door Limburg in Zuid-Limburg zijn we druk bezig met de voorbereiding van de 4e Tour de Limbourg op zaterdag 1 augustus 2020. 

Dit keer een Tour de Limbourg. Op zijn Frans !!!! 

Eerder dit jaar op 16 mei kon deze mooie tour door de Corona maatregelen niet doorgaan. 

Nu opnieuw een mooie kans om een lang weekend naar ons mooie Limburg te komen. Want ben nu eerlijk, waar zou je anders in Nederland naar toe gaan !!!! 

 

 

Ontvangst, start en aankomst

We starten op zaterdag 1 augustus bij  De Laathof in Mesch-Eijsden in het zuidelijkste puntje van Limburg. De Healey’s kunnen op de parkeerplaats van De Laathof geparkeerd worden. Er is voldoende plaats bij De Laathof om aan alle Corona maatregelen te voldoen 

De ontvangst in De Laathof met koffie, thee en Limburgse vlaai is vanaf 09.00 uur. Om 10.00 uur is de briefing en uitleg over het verdere dagprogramma. De eerste equipes starten om 10.15 uur. 

 

 

Onderweg tussen, 13.00 en 14.00 uur, op de pauzeplaats , is er een lichte lunch geregeld. Mogelijk bij een horeca onderneming of een lekker verzorgde lunch door onze vaste cateraar. Dit is echter op dit moment nog niet bekend en hangt af van de route die nog gemaakt moet worden. We kunnen de route pas op het laatste moment maken als in België alle Corona maatregelen niet meer aan de orde zijn. 

Als we België niet in mogen doen de Tour door Limburg gewoon in eigen land. 

 

 

 

 

Aankomst en afsluiting

Na de lunch gaat de route verder om weer te eindigen in De Laathof in Mesch-Eijsden. De ontvangst hier is vanaf 16.30 uur.  Hier sluiten wij deze 4e Tour de Limbourg op gepaste wijze af. 

Tevens bestaat hier ook de mogelijkheid om voor de prijs van €25,00 per persoon deel te nemen aan een uitgebreid Limburgs buffet.

 

 

Eventueel overnachten.

In de directe omgeving van Mesch-Eijsden zijn in de plaatsen Epen, Slenaken en Eijsden voldoende leuke en gezellige hotels om er een leuk weekend van te maken. Kijk eens op www.heuvellandhotels.nl of op de site van de VVV Limburg www.vvvzuidlimburg.nl

De route 

Deze loopt voor een klein deel door het zuiden van Limburg en het over grote deel door de Belgische Voerstreek en het gebied rond de historische plaatje Limbourg . Het is immers een Tour de Limbourg en de Voerstreek maakt deel uit van Belgisch Limburg. Onderweg mooie dorpen met kastelen en grote carré boerderijen en speciale witte vakwerkhuizen. Ook zeer smalle weggetjes en kleine stukjes onverhard, zullen in de route niet ontbreken. De route is vooraf op GPS te verkrijgen. Wij sturen iedere deelnemer vooraf de route op GPS toe. Mochten we niet terecht kunnen in België dan gaat de route door ons mooie Limburg.

LET OP: Er kunnen maximaal 40 equipes deelnemen, dus wacht niet te lang!!

 

Inschrijving

Per equipe van maximaal 2 personen bedraagt het inschrijfgeld € 49,00. 

Komt u alleen dan is het inschrijfgeld € 27,00. U krijgt koffie/thee + vlaai bij aankomst, een routeboek, rallyschild en een lekkere lunch op de pauzeplaats. Introducees en niet leden van de AHOCN betalen €15,00 meer per auto.

Omdat het maximum aantal aanmeldingen van 40 equipes is bereikt, is inschrijven niet meer mogelijk. U kunt eventueel op een wachtlijst worden geplaatst. Neem daarvoor even contact op met limburg@heley.nl 

Beleef een onvergetelijke dag in Limburg

Namens de Regio Limburg , Guus ,Cissy, Eric en Petra. Informatie  : limburg@healey.nl