4e Goodmorning rit

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 29 jun 2019
04:45 - 10:00

Locatie
Loods 81

Weblink:


We hebben binnen onze club een groot aantal ritten met een verschillend karakter. Niet alleen vanwege de regio en het landschap maar ook in de verschillende dagen en tijdstippen. We hebben dag-ritten, nacht-ritten, avond-ritten, noem maar op. Wat we nog niet hadden is een rit in de zeer vroege ochtend. Inmiddels een topper van de Regio Limburg.

Hier is dan alweer de 4e Good Morning Rit

 

 

 

 

Met een aantal zeer enthousiaste leden van de Regio Limburg gaan we op zaterdag 29 juni 2019 

de 4e Good Morning Rit organiseren. 

Om het geheel goed te kunnen organiseren kunnen er maximaal 30 equipes inschrijven!!!!

Ontvangst en Vertrek

We zullen de deelnemers tussen 04.45 en 5.00 uur ontvangen in Margraten bij Loods 81 aan de rijksweg  81 in Margraten. Dat is helemaal in het zuiden van Limburg. Sinds de 1e Good Morning Rit is dit ook de aankomstplaats. Ook dit jaar weer. 

Vanaf 04.45 uur staat de koffie met een hartig broodje klaar, worden de routeboeken en de rally-schilden uitgereikt. 

Parkeren kan natuurlijk bij Loods81

Vervolgens vertrekken we om 05.00 uur voor het 1e deel van de rit van circa 150 Km via de  Belgische Ardennen  en een stuk van de Duitse Eifel.

 

 

In het begin een heel klein stukje Zuid-Limburg om daarna via de Voerstreek naar de Ardennen te rijden. 

We komen uiteindelijk in het hart van de Ardennen uit in het plaatsje La Gleize. 

Ontbijten

Dat doen we in Restaurant La Vert du Pommier in La Gleize in de buurt van Trois Ponts en Remouchamps 

Dat ontbijt zal prima verzorgd worden door Renzo en zijn personeel. We zijn hier ook in 2017 geweest.

Kijk ook eens op hun internet pagina www.auxecuriesdelareine.be

 

 

Onderweg is er nog koffie en een plakje eigen gebakken Cake van Marlène.

 

 

 

 

 

 

2e deel van de route

Na het ontbijt gaan we van start met het 2e deel van de route naar Margraten in Zuid-Limburg. Dat is weer naar Loods81   We maken eerst een lus door de Ardennen om vervolgens terug te keren naar Zuid-Limburg. 

Hier eindigt de 4e Good Morning Rit.  Het  2e deel van de route zal ongeveer 100 Km zijn. 

Al met al zullen we circa 250 Km rijden. We hebben gekozen voor goed lopende wegen. 

Het is zeer special om bij het krieken van de dag door de Ardennen en Eifel te rijden. Vraag het maar aan de deelnemers van vorige jaren.

 

Inschrijven

De kosten bedragen € 30,00 per Equipe. Dat is voor het routeboek, rally-schild, koffie bij de ontvangst, koffie onderweg en het ontbijt in La Gleize.  Kom je alleen dan betaal je € 20,00. Inschrijven kan via onderstaand formulier. Alle deelnemers ontvangen vooraf de route in GPS.

 

 

 

 

 

Inschrijven is vanaf nu mogelijk.

Nick Tilmans, Regio Manager Regio Limburg. 

Tel 06-53709609 of  limburg@healey.nl

inschrijven 4e Good Morning rit


 • Samenvatting Good Morning rit

  Datum29-06-2019
  Ontvangstvanaf 04.45 in Loods 81, Rijksweg 81, 6269 AB Margraten.
  Vertrek05.00
  Koffie met cake07.00 (ongeveer)
  ontbijt08.30 (ongeveer) in de buurt van Trois Ponts en Remouchamps
  Inschrijven equipe€ 30,00
  Inschrijven 1 persoon€ 20,00
 • Als je nog niet bent ingelogd, verzoek om dit nu eerst te doen, dan worden al je gegevens alvast op dit formulier ingevuld. Maar je kunt het ook invullen zonder in te loggen.
 • Persoonlijke gegevens
 • De AHOCN en de organisatoren van het evenement zijn niet aansprakelijk voor veroorzaakte of opgelopen schade tijdens dit evenement. Elke deelnemer rijdt voor eigen risico en is zelf verantwoordelijk voor transport bij schade of uitvallen van zijn voertuig. U dient zelf voor alle nodige verzekeringen en eventueel voor een annuleringsverzekering te zorgen. Door aanvinken geeft u aan dat u zich hiervan bewust bent.
 • Per equipe bedragen de kosten voor deelname aan dit evenement € 30,00. Voor 1 persoon is dat € 20,00. Uw deelname is definitief als dit bedrag is overgemaakt op IBAN: NL 54 RABO 0161 4289 08 ten name van: AHOCN Regio Limburg onder vermelding van: Inschrijving 3e Good Morning Rit
 • Door het aanvinken van dit vakje geeft u aan te begrijpen dat uw inschrijving pas definitief is na betaling van het inschrijfgeld.
 • Ik geef toestemming voor het gebruik en de verwerking van de door mij verstrekte (persoons)gegevens t.b.v. de organisatie van het evenement. De gegevens worden gebruikt voor het plannen van het evenement, het informeren van de deelnemers aan het evenement en het verkrijgen van diensten van derden zoals horeca gelegenheden en ticketbureaus. Nadere informatie over de manier waarop de vereniging met uw gegevens om gaat zijn vermeld in het Privacy Statement op de website.