4e BBQ Rit

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 18 aug 2018
09:30 - 20:00

Locatie
Healey Museum

Weblink: www.healey.museum.nl


 

 

 

De datum van dit evenement is gewijzigd (oorspronkelijk 8 september). De route gaat van het Healey museum over de Utrechtse Heuvelrug, door de Gelderse Vallei en langs rivieren terug naar Vreeland, voor de BBQ. Vanaf 09:30 uur ontvangst met koffie en appelgebak in het fraaie Healey museum, waar u tijdens dit evenement vrije toegang heeft. Een mooie gelegenheid om de laatste aanwinsten te aanschouwen.

 

Met rallyschild en routeboek vertrek je tussen 10:30 en 11:00 en neem je de verbindingsroute via bosrijke provinciale wegen van de Utrechtse Heuvelrug naar de Gelderse Vallei. De route instructies in het route boek voor alle delen van de BBQ rit bestaan uit duidelijke bolletje-pijltje symbolen plus vermelding van straatnaam en gemeente, met het accent op wat langere afstanden tussen de instructies. Dus relaxed rijden met aandacht voor de omgeving.

 

De route door de Gelderse Vallei, een ideale streek om met een Healey te toeren:

  • afwisselend: landelijk, soms boomrijk, met boerderijen en alleen kleine dorpen
  • kilometerslange slingerende trajecten: zonder veel route-instructies van de omgeving genieten
  • geen verkeersdrukte/files
  • sporadisch aanwezige stoplichten
  • weinig en makkelijk te nemen verkeersdrempels (m.u.v. in Achterveld)

 

 

Na aankomst om ca. 13:00 uur in Achterveld, midden in de Gelderse Vallei, gebruik je in Restaurant “Nog ééntje” het lunchgerecht met drank.

www.nogeentje.nl

 

 

Uiterlijk 15:00 uur start je het tweede deel van de route door de Gelderse Vallei. En vervolgens via een andere (rustige) verbindingsroute, o.a. langs de Nederrijn & de Lek, 10 km snelweg (A12/A27), en langs de Vecht met prachtige kastelen en buitenplaatsen terug naar het Healey Museum. De hele smalle weggetjes, niet prettig met fietsers en tegenliggers, worden daarbij zoveel mogelijk gemeden.

 

 

 

Om ongeveer 17:00 uur, terug bij het Healey museum, ontvangst met een glaasje Prosecco. De traditionele barbecue, met zalm, lams ribstuk, ossenhaas, kip saté, gamba’s, garnalen cocktail, carpaccio van ossenhaas en diverse salades begint om 18:00 uur en wordt met een kop koffie of thee om 20:00 uur afgesloten.

Een geheel verzorgde dag. Voor de hele dorstige deelnemers is de bar in het museum open. Je extra drankjes wel contant afrekenen. Pinnen is niet mogelijk.

 

 

 

Inschrijving is mogelijk via het inschrijfformulier en het inschrijfgeld voor dit all-in evenement bedraagt € 49,50 per persoon voor AHOCN leden. Niet-AHOCN leden of introducé’s betalen € 57,00 per persoon.

Hiervoor krijg je een rallyschild+routeboek per auto en ontvangt iedereen koffie met appeltaart, lunch in een restaurant (voucher met keuze uit één van 3 lunchgerechten en een drank naar keuze), Prosecco bij de borrel, luxe barbecue en koffie/thee als afsluiting.

Het inschrijfgeld overmaken op rekening NL 37 RABO 0306 8145 60 t.n.v. Austin Healey Owners Club Nederland met vermelding van “BBQ rit 2018”.

Graag vòòr 10 augustus 2018 inschrijven aub.

Roel Wiewel

Regio manager AHOCN Midden midden@healey.nl

+31 653227631