3e Veluwe rit

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 28 jul 2019
Hele dag

Locatie
Parc Spelderholt

Weblink:


 

 

Op zondag 28 juli zal de 3e Veluwerit worden gehouden. De rit is weer uitgezet door Frans Callenbach, hetgeen garant staat voor een afwisselende toer over de Veluwe en waarschijnlijk de IJsselvallei. 

Als regio Veluwe hebben wij dit keer een paar prachtige locaties kunnen vastleggen.

U bent  welkom vanaf 09.30 uur op het landgoed Parc Spelderholt (hotel, restaurant en academie) in Beekbergen bij Apeldoorn.  Dit is een schitterende locatie met zicht op een kasteel uit de 19 eeuw. Maar vooral bijzonder is de accommodatie, want het is een opleidingsinstituut voor jongeren met een beperking om te leren, wonen en werken om na de 3 jarige opleiding in de maatschappij te gaan werken. Dit is uniek in Nederland. 

 

De lunch wordt genoten in Restaurant theehuis Uddelermeer, het hart van de Veluwe.

Wij gaan eindigen op het terras van restaurant Hofstede De Middelburg gelegen aan het water van het grote recreatiemeer bij Bussloo, gelegen tussen Deventer, Zutphen en Apeldoorn. 

Het inschrijfgeld per equipe bedraagt Euro 35. Inbegrepen zijn bij ontvangst koffie met gebak, een lunch, een routeboek en een routeschildje. Niet clubleden kunnen meedoen, en betalen Euro 15 extra.

Mocht u voor een redelijke prijs gebruik willen maken van een overnachting in het hotel Parc Spelderholt, dan zijn er voor de Healey club enkele hotelkamers gereserveerd. Een boeking in dit hotel zou men zeer waarderen.

Wilt u de Veluwe zien, maar ook de bossen ruiken vanuit uw Austin Healey schrijf dan snel in met onderstaand formulier.

Ton Klunder, regio-manager Veluwe veluwe@healey.nl

Inschrijfformulier 3e Veluwerit

 • Samenvatting evenement

 • Datum28-07-2019
  Aanvang09.30 uur ontvangst
  Parc Spelderholt in Beekbergen
  LunchRestaurant theehuis Uddelermeer
  AankomstHofstede De Middelburg gelegen aan het recreatiemeer bij Bussloo, gelegen tussen Deventer, Zutphen en Apeldoorn.
  Kosten:

  Leden € 35,00 - Niet leden € 50,00
  Inbegrepen: rallyschild en routeboek, koffie met gebak, lunch
 • Betaling van de deelnamekosten

 • Betaling van het inschrijfgeld op IBAN: NL97RABO 030 6814 838 tnv A.J.M. Klunder Austin Healey Owners Club Nederland.
 • Prijs: € 35,00 Aantal:
 • Prijs: € 50,00 Aantal:
 • € 0,00
 • Door aanvinken van dit vakje geeft u aan, dat u zich ervan bewust bent dat uw inschrijving pas definitief is na ontvangst van uw betaling.
 • De AHOCN en de organisatoren van het evenement zijn niet aansprakelijk voor veroorzaakte of opgelopen schade tijdens dit evenement. Elke deelnemer rijdt voor eigen risico en is zelf verantwoordelijk voor transport bij schade of uitvallen van zijn voertuig. U dient zelf voor alle nodige verzekeringen en eventueel voor een annuleringsverzekering te zorgen. Door aanvinken geeft u aan dat u zich hiervan bewust bent.
 • Ik geef toestemming voor het gebruik en de verwerking van de door mij verstrekte (persoons)gegevens t.b.v. de organisatie van het evenement. De gegevens worden gebruikt voor het plannen van het evenement, het informeren van de deelnemers aan het evenement en het verkrijgen van diensten van derden zoals horeca gelegenheden en ticketbureaus. Nadere informatie over de manier waarop de vereniging met uw gegevens om gaat zijn vermeld in het Privacy Statement op de website.