3e Tour door Limburg

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 25 mei 2019
Hele dag

Locatie
Hoeve de Laathof

Weblink: https://www.delaathof.nl


 

 

3e Tour door Limburg

 

 

Na de prachtige 2e Tour door Limburg van de Regio Limburg in het Belgische en Nederlandse Limburg zijn we druk bezig met de voorbereiding van de 3e Tour door Limburg op zaterdag 25 mei 2019. 

We zijn afgeweken van de zaterdag na Hemelvaart en hebben gekozen voor de laatste zaterdag in mei. Een mooie kans om een lang weekend naar ons mooie Limburg te komen. De natuur is dan op zijn mooist. Limburg staat in bloei !!! 

 

 
Ontvangst, start en aankomst

We starten op zaterdag 25 mei bij De Laathof in Mesch-Eijsden in het zuidelijkste puntje van Limburg. De Healey’s kunnen op de parkeerplaats van De Laathof geparkeerd worden. De ontvangst in De Laathof met koffie, thee en Limburgse vlaai is vanaf 09.00 uur. Om 10.00 uur is de briefing en uitleg over het verdere dagprogramma. De eerste equipes starten om 10.15 uur. 

 

 

 

Onderweg tussen, 13.00 en 14.00 uur, op de pauzeplaats, is er een lichte lunch geregeld. Mogelijk bij een horeca onderneming of een lekker verzorgde lunch door onze vaste cateraar. Dit is echter op dit moment nog niet bekend en hangt af van de route die nog gemaakt moet worden. 

 
 
 

 

Aankomst en afsluiting

Na de lunch gaat de route verder om weer te eindigen in De Laathof in Mesch-Eijsden.De ontvangst hier is vanaf 16.30 uur. Hier sluiten wij deze 3e Tour door Limburg op gepaste wijze af. 

Tevens bestaat hier ook de mogelijkheid om voor de prijs van €25,00 per persoon deel te nemen aan een uitgebreid Limburgs buffet. info@delaathof.nl  website: www.delaathof.nl

 

 

Eventueel overnachten.

In de directe omgeving van Mesch-Eijsden zijn in de plaatsen Epen, Slenaken en Eijsden voldoende leuke en gezellige hotels om er een leuk weekend van te maken.

Kijk eens op www.heuvellandhotels.nl of op de site van de VVV Limburg www.vvvzuidlimburg.nl

De route

Deze loopt voor een deel door het zuiden van Limburg en een deel van de Belgische Voerstreek. Het is immers een Tour door Limburg en de Voerstreek maakt deel uit van Belgisch Limburg. Onderweg mooie dorpen met diverse kastelen en grote carré boerderijen. Ook zeer smalle weggetjes en kleine stukjes onverhard, zullen in de route niet ontbreken. De route is vooraf op GPS te verkrijgen. Wij sturen iedere deelnemer vooraf de route op GPS toe.

 

 

Inschrijving door middel van onderstaand formulier. Hierop zijn ook de prijzen voor inschrijving vermeld.


Beleef een onvergetelijke dag in Limburg

Namens de Regio Limburg, Guus,Cissy, Eric en Petra.

Informatie : limburg@healey.nl