3e Good Morning rit

Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Datum(s) - 30 jun 2018
Hele dag

Weblink:


We hebben binnen onze club een groot aantal ritten met een verschillend karakter. Niet alleen van wegen, van regio en het landschap maar ook in de verschillende dagen en tijdstippen. We hebben dag-ritten, nacht-ritten, avond-ritten, noem maar op. Wat we nog niet hadden is een rit in de zeer vroege ochtend. 

 

Hier is dan ook de 3e Good Morning Rit

Met een aantal zeer enthousiaste leden van de Regio Limburg gaan we op zaterdag 30 juni 2018 deze mooie rit organiseren. 

Om het geheel goed te kunnen organiseren kunnen er maximaal 30 equipes inschrijven!!!!

Ontvangst en Vertrek

We zullen de deelnemers tussen 04.45 en 5.00 uur ontvangen in het Bufkes restaurant van Gaston Eidams  in het nieuwe winkelcentrum van Stein. Dit is naast de Jumbo aan de buitenkant van het winkelcentrum. Jullie ontvangen na de inschrijving een plattegrond van het Winkelcentrum.

Vanaf 04.45 uur staat de koffie klaar, worden de routeboeken en de rally-schilden uitgereikt. Parkeren kan direct bij het winkelcentrum

Vervolgens vertrekken we om 05.00 uur voor het 1e deel van de rit van circa 140 Km via de  Belgische Ardennen naar de Duitse Eifel. In het begin  een klein stuk Zuid-Limburg om daarna via de Voerstreek naar de Ardennen te rijden.

 

Dan komen we in de Ost Cantons terecht waar we Duitsland binnen gaan. Hier gaan we tussen 08.30 en 09.00 uur ontbijten. Onderweg is er nog koffie en een plakje eigen gebakken Cake van Marlène.

 

 

 

 

Ontbijten

Dat doen we in  Duitsland. De juiste plaats is op dit moment nog niet bekend. Het  ontbijt zal in ieder prima verzorgd worden zoals jullie dat gewend zijn van andere jaren. 

 

2e deel van de route

Na het ontbijt gaan we van start met het 2e deel van de route naar Zuid-Limburg.  We maken eerst een lus door de Duitse Eifel  en de Ardennen om vervolgens terug te keren naar Zuid-Limburg. Hier eindigt de 3e Good Morning Rit. Het  2e deel van de route zal ongeveer 110 Km zijn. 

Al met al zullen we circa 250 Km rijden. We hebben gekozen voor goed lopende wegen. 

 

Het is zeer speciaal om bij het krieken van de dag door de Ardennen en Eifel te rijden. Vraag het maar aan de deelnemers van vorige jaren.

 

 

Inschrijven

De kosten bedragen € 30,00 per Equipe. Dat is voor het routeboek, rally-schild, koffie bij de ontvangst, koffie onderweg en het ontbijt in Duitsland. Kom je alleen dan betaal je € 20,00. Inschrijven kan vanaf nu door invullen en verzenden van onderstaand formulier. Alle deelnemers ontvangen vooraf de route in GPS.

 

 

Nick Tilmans, Regio Manager Regio Limburg. 

Tel 06-53709609 of  limburg@healey.nl

inschrijven 3e Good Morning rit


 • Samenvatting Good Morning rit

  Datum30-06-2018
  Ontvangstvanaf 04.45 in Bufkens restaurant in het nieuwe winkelcentrum van Stein (plattegrond wordt u nog toegestuurd)
  Vertrek05.00
  Koffie met cake07.00 (ongeveer)
  ontbijt08.30 (ongeveer) in DL: locatie volgt nog.
  Inschrijven equipe€ 30,00
  Inschrijven 1 persoon€ 20,00
 • Als je nog niet bent ingelogd, verzoek om dit nu eerst te doen, dan worden al je gegevens alvast op dit formulier ingevuld. Maar je kunt het ook invullen zonder in te loggen.
 • Persoonlijke gegevens
 • De AHOCN en de organisatoren van het evenement zijn niet aansprakelijk voor veroorzaakte of opgelopen schade tijdens dit evenement. Elke deelnemer rijdt voor eigen risico en is zelf verantwoordelijk voor transport bij schade of uitvallen van zijn voertuig. U dient zelf voor alle nodige verzekeringen en eventueel voor een annuleringsverzekering te zorgen. Door aanvinken geeft u aan dat u zich hiervan bewust bent.
 • Per equipe bedragen de kosten voor deelname aan dit evenement € 30,00. Voor 1 persoon is dat € 20,00. Uw deelname is definitief als dit bedrag is overgemaakt op IBAN: NL 54 RABO 0161 4289 08 ten name van: AHOCN Regio Limburg onder vermelding van: Inschrijving 3e Good Morning Rit
 • Door het aanvinken van dit vakje geeft u aan te begrijpen dat uw inschrijving pas definitief is na betaling van het inschrijfgeld.
 • Ik geef toestemming voor het gebruik en de verwerking van de door mij verstrekte (persoons)gegevens t.b.v. de organisatie van het evenement. De gegevens worden gebruikt voor het plannen van het evenement, het informeren van de deelnemers aan het evenement en het verkrijgen van diensten van derden zoals horeca gelegenheden en ticketbureaus. Nadere informatie over de manier waarop de vereniging met uw gegevens om gaat zijn vermeld in het Privacy Statement op de website.