3e Good Morning rit

Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Datum(s) - 30 jun 2018
Hele dag

Weblink:


We hebben binnen onze club een groot aantal ritten met een verschillend karakter. Niet alleen van wegen, van regio en het landschap maar ook in de verschillende dagen en tijdstippen. We hebben dag-ritten, nacht-ritten, avond-ritten, noem maar op. Wat we nog niet hadden is een rit in de zeer vroege ochtend. 

 

Hier is dan ook de 3e Good Morning Rit

Met een aantal zeer enthousiaste leden van de Regio Limburg gaan we op zaterdag 30 juni 2018 deze mooie rit organiseren. 

Om het geheel goed te kunnen organiseren kunnen er maximaal 30 equipes inschrijven!!!!

Ontvangst en Vertrek

We zullen de deelnemers tussen 04.45 en 5.00 uur ontvangen in het Bufkes restaurant van Gaston Eidams  in het nieuwe winkelcentrum van Stein. Dit is naast de Jumbo aan de buitenkant van het winkelcentrum. Jullie ontvangen na de inschrijving een plattegrond van het Winkelcentrum.

Vanaf 04.45 uur staat de koffie klaar, worden de routeboeken en de rally-schilden uitgereikt. Parkeren kan direct bij het winkelcentrum

Vervolgens vertrekken we om 05.00 uur voor het 1e deel van de rit van circa 140 Km via de  Belgische Ardennen naar de Duitse Eifel. In het begin  een klein stuk Zuid-Limburg om daarna via de Voerstreek naar de Ardennen te rijden.

 

Dan komen we in de Ost Cantons terecht waar we Duitsland binnen gaan. Hier gaan we tussen 08.30 en 09.00 uur ontbijten. Onderweg is er nog koffie en een plakje eigen gebakken Cake van Marlène.

 

 

 

 

Ontbijten

Dat doen we in  Duitsland. De juiste plaats is op dit moment nog niet bekend. Het  ontbijt zal in ieder prima verzorgd worden zoals jullie dat gewend zijn van andere jaren. 

 

2e deel van de route

Na het ontbijt gaan we van start met het 2e deel van de route naar Zuid-Limburg.  We maken eerst een lus door de Duitse Eifel  en de Ardennen om vervolgens terug te keren naar Zuid-Limburg. Hier eindigt de 3e Good Morning Rit. Het  2e deel van de route zal ongeveer 110 Km zijn. 

Al met al zullen we circa 250 Km rijden. We hebben gekozen voor goed lopende wegen. 

 

Het is zeer speciaal om bij het krieken van de dag door de Ardennen en Eifel te rijden. Vraag het maar aan de deelnemers van vorige jaren.

 

 

Inschrijven

De kosten bedragen € 30,00 per Equipe. Dat is voor het routeboek, rally-schild, koffie bij de ontvangst, koffie onderweg en het ontbijt in Duitsland. Kom je alleen dan betaal je € 20,00. Inschrijven kan vanaf nu door invullen en verzenden van onderstaand formulier. Alle deelnemers ontvangen vooraf de route in GPS.

 

 

Nick Tilmans, Regio Manager Regio Limburg. 

Tel 06-53709609 of  limburg@healey.nl