2e Veluwe Rit

Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Datum(s) - 28 jul 2018
Hele dag

Weblink:


 

 

Op zaterdag 28 juli a.s. wordt de 2e Veluwerit gehouden. De rit wordt, evenals vorig jaar, uitgezet door Frans Callenbach die diverse jaren de De Valeouwe rit voor de Healey club organiseerde en uitzette.

 

 

 

De afstand bedraagt ca. 110 km waarbij u kunt genieten van de mooiste plekjes op de Veluwe. 

De ontvangst is vanaf 9.30 uur bij de Wenumse watermolen in Wenum-Wiesel, Oude Zwolseweg 160, gelegen aan de noordzijde van Apeldoorn.  U krijgt koffie met gebak. De beheerder van de watermolen zal een rondleiding verzorgen.

 

Om 11.00 uur vertrek voor een mooie tocht over de Veluwe.

Ca. 12.30 uur aankomst voor de lunch in Harderwijk aan het Veluwemeer.  Wij zijn te gast bij de zeilvereniging van ons clublid Gelmus Peeters. Jan Geurts en zijn vrouw zullen vanuit hun oldtimer foodtruck een heerlijke lunch aanbieden. U kunt genieten van het prachtige uitzicht tijdens de lunch of zelfs even gaan liggen op het er direct naast gelegen strand.

 

Ca. 13.30 uur vertrek voor een afwisselende rit en voldoende tijd om onderweg te stoppen op een mooie plek.

De planning is rond 16.00 uur aan te komen bij de koffieklets locatie van regio Veluwe: De Oldtimer Garage, een klein pand gelegen op het terrein en direct naast de ingang van het Landgoedhotel Villa Vennendal in Nunspeet (Vennenpad 5). Daar kunt u gezellig napraten onder het genot van een drankje.

 

Inschrijven kan door invullen van onderstaand formulier

Aanmelden per e-mail: tonklunder@gmail.com

Bij het inschrijfgeld van € 27,50 per equipe is koffie met gebak bij de ontvangst, een rondleiding door de Wenumse watermolen, een lunch, een rallyschildje en een routeboek inbegrepen. 

Niet leden van de AHOCN betalen € 15 extra.

Bedrag overmaken op NL97RABO0306814838 tnv A.J.M. Klunder Austin Healey Owners Club Nederland. 

U kunt gebruik maken van een overnachting in het hotel (tarieven 2017), 0341-261016: een nacht per kamer € 109 incl. ontbijt. Twee nachten € 119 per persoon incl. ontbijt en diner. Prijzen excl. reserveringskosten € 7,50 en toeristenbelasting € 1 p.p. per nacht.

Tijdig reserveren is gewenst gezien de bezetting in de zomer.

Overnachten kan ook in het nabijgelegen Fletcher hotel (0341-252334).

Informatie: Regio Veluwe Ton Klunder

tonklunder@gmail.com 0031 6 34822867

Inschrijfformulier 2e Veluwerit

 • Samenvatting evenement

 • Datum28-07-2018
  Aanvang09.30 uur ontvangst Wenumse watermolen Wenum-Wiesel
  Vertrek11.00 uur
  Lunch12.30 uur te Harderwijk
  Vertrek deel II13.30 uur
  Aankomst16.00 uur De Oldtimer garage naast Villa Vennendal
  Kosten:

  Leden € 27,50
  Niet leden € 42,50

  inbegrepen:
  rallyschild en routeboek
  koffie met gebak
  rondleiding door de watermolen
 • Betaling van de deelnamekosten

 • Betaling van het inschrijfgeld op IBAN: NL97RABO 030 6814 838 tnv A.J.M. Klunder Austin Healey Owners Club Nederland.
 • Prijs: € 27,50 Aantal:
 • Prijs: € 42,50 Aantal:
 • € 0,00
 • Door aanvinken van dit vakje geeft u aan, dat u zich ervan bewust bent dat uw inschrijving pas definitief is na ontvangst van uw betaling.
 • De AHOCN en de organisatoren van het evenement zijn niet aansprakelijk voor veroorzaakte of opgelopen schade tijdens dit evenement. Elke deelnemer rijdt voor eigen risico en is zelf verantwoordelijk voor transport bij schade of uitvallen van zijn voertuig. U dient zelf voor alle nodige verzekeringen en eventueel voor een annuleringsverzekering te zorgen. Door aanvinken geeft u aan dat u zich hiervan bewust bent.
 • Ik geef toestemming voor het gebruik en de verwerking van de door mij verstrekte (persoons)gegevens t.b.v. de organisatie van het evenement. De gegevens worden gebruikt voor het plannen van het evenement, het informeren van de deelnemers aan het evenement en het verkrijgen van diensten van derden zoals horeca gelegenheden en ticketbureaus. Nadere informatie over de manier waarop de vereniging met uw gegevens om gaat zijn vermeld in het Privacy Statement op de website.