2e Tour door Limburg

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 26 mei 2018
Hele dag

Locatie
kasteel limbricht

Weblink:


 

 

 

 

Na de prachtige 1e Tour door Limburg van de Regio Limburg in het noorden en midden van Limburg zijn we druk bezig met de voorbereiding van de 2e Tour door Limburg op zaterdag 26 mei 2018.

We zijn afgeweken van de zaterdag na Hemelvaart en hebben gekozen voor de laatste zaterdag in mei. Een mooie kans om een lang weekend naar ons mooie Limburg te komen. De natuur is dan op zijn mooist. Limburg staat in bloei !!!

Ontvangst en start

We starten op zaterdag 26 mei bij Landgoed Kasteel Limbricht in Midden-Limburg. Al sinds jaren onze Healey Burcht. Recentelijk is het hele kasteel renoveert en aangepast aan deze tijd. Werkelijk heel mooi. De Healey’s kunnen op de binnenplaats van het kasteel geparkeerd worden.

De ontvangst in het Kasteel met koffie, thee en Limburgse vlaai is vanaf 09.00 uur. Om 10.00 uur is de briefing en uitleg over het verdere dagprogramma. De eerste equipes starten om 10.15 uur.

 

Onderweg tussen, 13.00 en 14.00 uur, op de pauzeplaats in Dilsen-Stokkum in België, is er een lichte lunch geregeld met verse “homemade” Italiaanse hapjes, stokbrood + een frisdrankje of een pintje. Geheel verzorgd door een Italiaans/Spaans echtpaar.

 

 

 

 

Aankomst en afsluiting

Na deze aparte lunch gaat de route verder om weer te eindigen in Landgoed kasteel Limbricht.

De ontvangst hier is vanaf 16.30 uur. Hier sluiten wij deze 2e Tour door Limburg op gepaste wijze af.

 

 

Tevens bestaat hier ook de mogelijkheid om voor de prijs van €25,00 per persoon deel te nemen aan een uitgebreid Limburgs buffet.

 

De route

Deze loopt voor een deel door Nederlands en Belgisch Limburg. Het is immers een Tour door Limburg. Onderweg mooie Maasdorpen met diverse kastelen en grote carré boerderijen. Ook zeer smalle weggetjes, kleine stukjes onverhard, veerponten, sluizencomplexen en Limburgse molens zullen in de route niet ontbreken.

Inschrijving

Per equipe van maximaal 2 personen bedraagt het inschrijfgeld € 47,00.

Komt u alleen dan is het inschrijfgeld € 27,00. U krijgt koffie/thee + vlaai bij aankomst, een routeboek, rallyschild en een lekkere lunch op de pauzeplaats. Introducees en niet leden van de AHOCN betalen €15,00 meer per auto.

De kosten voor het afsluitend Limburgs buffet zijn € 25,00 per persoon. Vul onderstaand formulier in om u aan te melden!

Het inschrijfgeld

Graag overmaken op IBAN: NL 54 RABO 0161 4289 08

T.n.v. AHOCN Regio Limburg met vermelding “Tour door Limburg 2018”.

Verdere gegevens:

Start en eindlocatie:Landgoed Kasteel Limbricht, Allee 1, 6141 AV Limbricht, tel.046-4514444, www.kasteel-limbricht.nl. info@kasteel-limbricht.nl

Beleef een onvergetelijke dag in Limburg

Namens de Regio Limburg , Guus en Cissy Visser . Informatie : limburg@healey.nl