1e Flanders Classic

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 3 jun 2018
Hele dag

Locatie
Feestzaal Breughel

Weblink:


 

 

 

 

UITNODIGING: HEALEYING FLANDERS

RIT DOOR DE VLAAMSE ARDENNEN

03 JUNI 2018

 

 

 

In opvolging van de ter ziele gegane Waeslandrit zijn wij verheugd jullie uit te nodigen op zondag 03 juni aanstaande op de eerste editie van de door de AHOCN regio Flanders georganiseerde toerrit “HEALEYING FLANDERS”.

 

Vanaf 9 uur bent u welkom in feestzaal Breughel (kan het Vlaamser?) te Beervelde. Gelegen vlakbij de afrit E17 dus vlot bereikbaar. U zal hier met de glimlach ontvangen worden door de inrichters van deze toerrit Eddy en Carine & Wim en Ria. Naar goede Belgische gewoonte zal hier gestart worden met een stevig ontbijt.

 

Bedoeling is deze dag een 150 km te toeren over Vlaamse Ardennenwegen. Dus omstreeks 10 uur vertrek met een goedgevulde goodiebag en duidelijk (?) roadbook volgens systeem bolletje pijl! Dit met de eveneens broodnodige praktische tips voor onderweg.

 

 

Rond de middag (ongeveer na 75 km dus) is een lunch voorzien op een geheime locatie. Naar analogie met onze oude auto zal een oude “moulin” niet veraf zijn. Een echt authentiek kader dus. De lunch omvat een apero, belegde broodjes en saladbar.  

 

 

Het namiddag gedeelte omvat eveneens een 75 km toeren over Vlaamse wegen. Doorheen het glooiende landschap van Les Pays De Collines. Met onderweg nog een verrassingstop in café “De Rotse”. Ouder Vlaamsch kan je niet vinden… 

 

 

Omstreeks 17 uur worden wij terug verwacht op de startlocatie te Beervelde. Dus Healey’s op een trailer geen probleem – begin en einde liggen op dezelfde plaats. Daar worden jullie getrakteerd op oerdegelijk huisgemaakt stoofvlees met friet vergezeld met een wijntje of iets dergelijks. Hierna nog een babbel met een koffie om de dag af te sluiten.

De spotprijs voor het geheel van deze dag is € 50,00 pp voor leden AHOCN en € 57,50 pp voor niet leden. Voor dit summiere bedrag mag u dus een hele dag komen feesten.

Start en eindpunt is Feestzaal Breughel – Beerveldsebaan 32 – 9080 Lochristi – afrit Beervelde op E17. Kom wel met een goed gevulde benzinetank. Gedurende deze toerrit komen wij niet in de buurt van een benzinestation.

Graag inschrijven door invullen van onderstaand formulier waar alle details voor inschrijven en betalen vermeld staan. Graag voor 26 Mei 2018 inschrijven aub.

Wij hopen jullie te mogen verwelkomen op deze onvergetelijke dag.

Eddy en Carine & Wim en Ria – uw gastheren en gastdames van de dag.

Emails te richten aan Philippe Deckers, Phildeck@skynet.be