1e Etapperit Noord

Kaart wordt geladen...

Wanneer: 10 sep 2023
Tijdstip: 13:30 - 22:00
Waar: De Brink 25, Roden
iCal: zet in (digitale) agenda

Soort: T
Afstand: 2
Systeem: T

Legenda
Soort: (T) toer/recreatief, (S) sportief, (B) beurs/bezoek
Afstand: (0) geen route, (1) afstand rit <100 km, (2) afstand rit 100-200 km, (3) afstand rit >200 km 
Systeem: (K) kaartlees, (B) Bol-pijl, (T) tekst/beschrijving


BBQ rit Noord – nieuwe naam: 1e Etapperit Noord

Geacht Healey Clublid,

Graag nodigen we jullie uit bij de jaarlijkse BBQ rit-Noord, deze zal worden gehouden op zondagmiddag 10 september 2023.

Nog even aanmelden en u kunt mee genieten van de gewijzigde BBQ rit. De voorbereidingen zijn in volle gang. Het concept ontwerp van een prachtig schildje is er en de eerste aanmeldingen zijn binnen. Nu nog de puntjes op de i zetten voor de gewijzigde BBQ rit. Deze jaarlijkse rit wordt nu voor het eerst gewijzigd in een etapperit door onze prachtig regio Noord en zal jaarlijks terugkeren en wel door een andere omgeving. Startplaats wordt nl. eindbestemming van rit jaar daarvoor.

De rit wordt nu voor het eerst verreden als: 1e Etapperit Noord. Deze primeur wilt u natuurlijk niet missen. Meld je nu aan via de website.

De rit zal deze keer plaatsvinden door een gedeelte van het mooie Drenthe en evenzo mooie Groningen en Friesland. De diversiteit van het landschappelijk karakter zal u verrassen. Mooie plekjes en idyllische plaatsen zullen u zeker tot de verbeelding spreken en u inspireren in de toekomst deze regio nogmaals te bezoeken.

Wij zullen u onderweg tijdens de route op passende wijze actief houden om enig competitie gevoel in deze rit mee te geven. De winnaar zal worden beloond met eeuwige roem. Wij willen nog niet teveel prijsgeven en de spanning en nieuwsgierigheid bewaren voor onderweg. De nadruk ligt op een gezellige rit langs leuke weggetjes door een afwisselend landschap.

  • Datum: zondag 10 september 2023
  • Ontvangst: 13.30 -14.00 uur en start rit om 14.30 uur.
  • Start: De Pompstee Brink 25 9301 JK te Roden.
  • Route: Simpele rit met een uitgebreide omschrijving/kaartje lengte ca 80 km. GPX bestand is beschikbaar na definitieve opgave. Aanvragen via mail a.g.vb@kpnmail.nl
  • Finish: circa 17.30 uur, met afsluitend diner in Het Witte Huis in Olterterp.
  • Kosten: Leden € 60,- niet leden € 80,- per equipe. Drankjes eigen rekening.

Wacht niet te lang met inschrijven en we ontvangen u graag op 10 september in Roden. Gaarne uiterlijk 4 september aanmelden i.v.m. organisatie.

Met vriendelijke groet,

Organisatie: Jan Nieboer, Dick Siersma en Alfred van Bommel

a.g.vb@kpnmail.nl