14e Halloween rit

Kaart wordt geladen...

Wanneer: 28 okt 2023
Tijdstip: 10:00 - 17:00
Waar: Schimmerterweg 17, Beek-Genhout
iCal: zet in (digitale) agenda

Soort: T
Afstand: 2
Systeem: B+GPS

Legenda
Soort: (T) toer/recreatief, (S) sportief, (B) beurs/bezoek
Afstand: (0) geen route, (1) afstand rit <100 km, (2) afstand rit 100-200 km, (3) afstand rit >200 km 
Systeem: (K) kaartlees, (B) Bol-pijl, (T) tekst/beschrijving


14e Halloween Rit schild

In de voorgaande jaren begon ik de uitnodiging met : Het hoort er allemaal bij: het is al vroeg donker, wellicht is het koud, misschien valt er wel een regendruppeltje enz enz . Dit jaar niet. Wel de vertrouwde Halloween Rit, maar nu niet meer avonds en nachts. Op verzoek van vele deelnemers gaan we dit jaar de rit overdag rijden.

Dus dit jaar de 14e Halloween Herfst Rit op zaterdag 28 oktober 2023.
Deze rit is ongeveer 150 km lang en is een avontuur door de Limburgse heuvels en dalen, in de late herfst van het jaar. Dit jaar gaat de route ook een stuk door de Belgische Ardennen.

Uiteraard verwachten we veel inschrijvingen en deelnemers. We verwachten echter ook dat de auto’s “aangepast” aangekleed zijn. Er is uiteraard ook een prijswinnaar bij deze mooie rit.

Ook dit jaar gaan we weer op zoek naar iets ?? ???

Afgelopen jaren waren dit Veldkruizen, reclameborden, cafeetjes en vele vragen. Laat je verrassen !!!!! Ook voor de vragen en opdrachten zijn er weer leuke prijzen. Natuurlijk is er ook de beroemde / beruchte Over-all prijs van de Regio Limburg.

Ook goed om te zien is dat er elk jaar bij de Halloweenrit veel jeugd meedoet. Zowel om te rijden maar ook als navigator. Een hele mooie ontwikkeling Restaurant Aan De Meule in Beek-Genhout is het start en eindpunt . Hier ben je vanaf 10.00 uur welkom voor een kop koffie / thee met vlaai, waarna vanaf 11.00 uur gestart kan worden.

Onder weg is er geen tussenstop ingepland. Wel is er onderweg voldoende gelegenheid om zelf iets te eten en te drinken.
Het eindpunt is weer Aan De Meule in Beek-Genhout, vanaf 15.30 uur worden we hier weer terugverwacht. Om 16.00 uur is hier ook voor alle deelnemers een flinke kop erwtensoep en een broodje bokworst met zuurkool. Afsluiting rond 17.00 uur. Iedereen kan dan voor het donker weer naar huis.

 

Inschrijfgeld € 44,00 per equipe. De koffie met vlaai, erwten soep en broodje bokworst zijn hierbij inbegrepen, evenals een uitgebreide routebeschrijving en een mooi Rallybord. Maximaal 30 equipes
Het inschrijfgeld overmaken op NL 54 RABO0161428908 t.n.v. AHOCN Regio Limburg, onder vermelding van Halloween Herfst Rit 2023.

Verdere informatie van de Halloween Herfst Rit:
Nick Tilmans.
Tel: 06-53709609 of limburg@healey.nl