13de Classic Days Schloss Dyck

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 3 aug 2018 - 5 aug 2018
Hele dag

Locatie
Schloss Dyck

Weblink:

http://www.classic-days.de


Schloss Dyck 3, 4 en 5 augustus 2018

In 2018 wordt voor de 13e leer  dit grote oldtimer / klassieker evenement georganiseerd in het Schloss Dyck park, in Jüchen bij Mönchengladbach.

Tienduizenden klassieker– en oldtimer enthousiastelingen komen met hun automobiel hier naar toe. Vele honderden hele speciale oldtimers, die je anders nooit te zien krijgt staan er tentoongesteld, worden voorgereden tijdens een concours d ‘Élégance en maken demonstratie ritten op het daarvoor aangelegd circui

Voor onze clubleden is er weer de Healey parkeer plaats Feld 6 in het park gereserveerd.
Tijdens deze dagen is dit de ontmoetingsplaats voor Healey liefhebbers, er worden door onze club drankjes geserveerd en met zelf meegebrachte spullen kan er ook gepicknickt worden.
In een grote partytent is zitgelegenheid om even uit te rusten.

Het evenement wordt niet voor niets het Goodwood van het continent genoemd. Er valt zoveel te zien en te beleven dat een 1-dags bezoek te kort is.

Kijk op: www.classic-days-schloss-dyck.de en je staat verbaasd wat er allemaal georganiseerd wordt.

Overnachting

Evenals voorgaande jaren had onze Regio Zuid-Zuid in het tegenover de ingang gelegen Nikolaus Kloster kamers gereserveerd voor de overnachting. 

Overdag gaat de Healey mee naar Feld 6 in het kasteelpark en ’s avonds wordt hij veilig en gratis gestald in de kloostertuin.

Programma

Op de Healey parkeerplaats Feld-6 in het park worden de dranken en hapjes gratis geserveerd. Ook het parkeren hier is uiteraard gratis.

Heb je vragen dan geeft Monique Wagemans 06- 53992129 of Nick Tilmans 06- 53709609 graag verder tekst en uitleg.

Nick Tilmans, Regio Manager Zuid-Zuid.
Tel 06 53709609 of schlossdyck@healey.nl

Nadere informatie volgt