12e Twentse Zomer Tour

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 26 aug 2018
Hele dag

Locatie
Café Herberg 'de Pot'

Weblink:


 

 

We starten op ons vertrouwde adres in Markelo, Herberg De Pot aan de Potdijk 9 te Markelo.

We verzamelen ons daar tussen 9 en 10 uur om de dag te beginnen met een kopje koffie met wat erbij, de route boeken met de schildjes worden dan uitgereikt en voor de eerste honger tijdens de rit wordt ook gezorgd.

 

Gedurende de Rit, die deze keer vroeg begint ( met een reden ) zal er onderweg ook nog aan de innerlijke mens worden gedacht en voert de route ( door Harry Bruins uitgezet ) ons door het mooie Twentse Landschap.

 

We finishen op een plek die voor sommigen onder ons al bekend is van de Ladies Day, het Jan Wesselink Hoes.

 

 

Terwijl we daar rond de klok van 14.30 uur de eerste auto’s verwachten, kunnen we ons alvast voorbereiden op de Formule 1 race van Spa Francorchamps die om 15.10 uur begint, en zullen wij ons best doen dat jullie die kunnen volgen op de flat screen van regio Oost.

 

 

Wanneer iedereen dan binnen is, en of gezellig zit te praten of te kijken naar onze Max, zullen we de barbecues aansteken en er voor zorgen dat er nog een gezellige afterbite komt.

 

Daarbij moet gedacht worden aan de nodige groente voor de konijntjes onder ons, maar ook voor mooie 125 gram Angus beef hamburgers, runde spiesjes, duitse braadwurst, vega burgers, salades en de nodige sausjes.

 

Daarnaast om de dorst te lessen, de witte grüner Veltliner uit Oostenrijk, de Radler met of zonder alcohol uit Germany, het gewone biertje natuurlijk uit Boekelo, en de overige dranken waar we nuchter bij blijven.

 

Nadat we deelgenoot mochten zijn dat onze Max weer een podium plaats heeft bereikt, misschien wel het hoogste trapje, dan kan een ieder met een voldaan gevoel weer huiswaarts keren, om alvast weer uit kijken naar het volgende evenement wat door de regio Oost georganiseerd gaat worden.

 

Inschrijven door invulling van onderstaand formulier.

Met een vriendelijke Healey groet,
Han Punte, regiomanager

e-mail: oost@healey.nl