12e Contente Mens Rit

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 1 okt 2017
Hele dag

Locatie
De Westerbouwing

Weblink: De Westerbouwing op Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Westerbouwing


Zondag 1 oktober: toerrally over de drie rivieren en door de Meierij.

Na de voorgaande elf successen van ‘De Contente Mens Rit’ en de extreem hete weersomstandigheden in de regio Zuid-Oost is het tijd om met de kap open te genieten van fantastisch nazomerweer. De organisatie heeft de handen inéén geslagen om op zondag 1 oktober ‘De Contente Mens rit’ voor de 12e keer te laten plaatsvinden.

De rit wordt verreden middels het welbekende en internationale kaartleessysteem bolletje-pijltje. Naast het bolletje pijltje systeem zal wederom een ander kaartleessysteem haar intrede doen bij de rit. De rit is een relaxte tour door al het moois dat de omstreken van de heuvels rondom Oosterbeek, de Over-Betuwe, het Land van Maas en Waal en de Meierij te bieden hebben.

‘De Contente Mens rit’ is bedoeld om een gezellige dag te hebben met de deelnemers. De rit zal voeren over mooie landwegen, dijken, langs prachtige rivieren en door bossen waarbij het vermijden van drempels hoog in het vaandel staat vanwege de geringe bodemspeling van de Austin-Healey.

U bent deze editie allen van harte welkom bij landgoed ‘De Westerbouwing’ te Oosterbeek met uitzicht over de rijn. Deze locatie is gelegen aan de Westerbouwing 1, 6862 VV te Oosterbeek en parkeren kan op de hierbij gelegen parkeerplaats. Vanaf 10:00 bent u welkom bij het restaurant en terras van landgoed ‘De Westerbouwing’ waar u door Maarten Kwakernaak en Bob Pieters wordt ontvangen met koffie en gebak. Vanaf omstreeks 11:00 zal worden gestart met de rit.

De route eindigt in de nabije omgeving van Sint-Oedenrode, midden in de regio Zuid-Oost. Onderweg zullen we over een groot aantal mooie landwegen rijden en worden er pittoreske plaatsjes aangedaan.

De kosten bedragen € 15,- per equipe. Dit voor een bak heerlijke koffie met iets lekkers en het routeboek. Het inschrijfgeld dient bij aanvang van ‘De Contente Mens Rit’ contant te worden voldaan.
Wij stellen het op prijs dat u zich uiterlijk voor vrijdag 24 september a.s. aanmeldt middels het inschrijfformulier op de website, dit in verband met de nodige voorbereidingen en drukwerk.

Tot 1 oktober in Oosterbeek!

Voor de vragen:
Maarten Kwakernaak:
mkwakernaak@gmail.com
Tel: +31 (0)6-24433628
Bob Pieters:
bobpieters83@hotmail.com
Tel: +31 (0)6-30293234

Met Contente groet namens de organisatie,
Maarten Kwakernaak en Bob Pieters
contentemens@healey.nl