11e Valeouwe Rally (A/B)

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 11 sep 2011
10:00

Locatie
Restaurant de Dolle Jonker

Weblink:


Zondag 11 september 2011, weer eens relaxed over de Veluwe!

Deze rit kent twee klassen: een tourklasse en een sportklasse, conform de categorie-indeling, die de AHOCN heeft vastgesteld.

De tourklasse: er zal gereden worden volgens het bolletje-pijltje systeem, foto-herkenning èn een aantal opdrachten die je doet meedingen naar de wisselbeker of andere prijzen.

Voor deze rit is geen navigatie ervaring noodzakelijk en de afstand bedraagt ca.130 km. Als je niet over een tripmaster beschikt is het wel handig om de afwijking van jouw km/mls teller te kennen. Met deze Rally de Valeouwe is rekening gehouden dat de navigator niet alleen bezig is met de routebepaling, maar ook nog wat van de omgeving kan zien.

De sportklasse: op verzoek van vele rijders zijn wij een aantal edities geleden weer gestart met het toevoegen van deze klasse, om eens met andere kaartsystemen bekend te blijven of voor degenen die dit nog nooit gedaan hebben, te worden. Gezien de vele enthousiaste reacties, zetten we die ingeslagen weg òòk in 2011 door!

In elk geval geen regelmatigheidetappes, lange en ingewikkelde kaartleesroutes, maar wel lekker “puzzelen”.

Het karakter van de Rally de Valeouwe blijft toch om ongedwongen te cruisen door een landschap van oude polders, bossen, landerijen en heidevelden, langs uitspanningen voor de nodige rust, versterking van de inwendige mens èn de sociale Healey-contacten.

Om eentonigheid te voorkomen zal de samenstelling van het wegdek weer van diverse kwaliteiten zijn………..een uitdaging voor de Healeys en hun bestuurders!

De aanmeldingstijd is op zondag 11 september a.s. tussen 10:30 en 11:15 uur (weer met de gebruikelijke AHOCN-bak en wat lekkers) in het inmiddels bekende restaurant “De Dolle Joncker”, Koetsendijk 1 te Nijkerk (tegenover het Gemeentehuis). De start is vanaf 11:30 uur en de kosten van deelname beperken zich tot € 15,– per equipe (voor routeboek, rallyschild, etc.).

Vanaf ca.16:00 uur ontmoeten we elkaar weer in ‘De Dolle Joncker’ om onder het genot van een drankje (voor eigen rekening) nog na te praten over alles wat we gezien en meegemaakt hebben.

Om ca. 17:00h zal de prijsuitreiking en de afsluiting van de 11e Rally de Valeouwe plaatsvinden.

Wil je de dag echt afmaken…..? Geniet dan van een culinaire afsluiting in restaurant “De Dolle Joncker”, zij koken weer graag voor jullie!

Tot slot: het is nodig om te weten op hoeveel deelnemers wij kunnen rekenen (o.a. voor het aantal routeboeken, schildjes, etc.) en in welke klasse je wilt deelnemen.

Inschrijven kan op onze eigen website. Hier tref je ook de laatste informatie aan. Aanmelden na 1 september a.s. kan telefonisch: tel.no. 0341-559177, (na 18:00h), echter vol=vol!

Familie Callenbach