10e Halloween Avondrit

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 26 okt 2019
Hele dag

Locatie
Aan de Meule

Weblink:


Het hoort er allemaal bij:  het is al vroeg donker, wellicht is het koud, misschien valt er wel een regendruppeltje (hoewel: liever niet); is dit allemaal geen probleem voor je dan is de Halloween avondrit, georganiseerd op zaterdag 26 oktober 2019 door de leden van de regio Limburg iets voor jou.

 

 

 

 

 

Deze rit is ongeveer 130 km lang en is een avontuur door de Limburgse heuvels en dalen in het donker, een uitdaging voor rijder en navigator! Smalle wegen, kleine weggetjes, donkere wegen en pikkedonkere wegen: het komt allemaal voorbij in deze Halloween avondrit. Dit jaar gaat de route een stuk door de Belgische Voerstreek.

 

 

 

 

 

Uiteraard verwachten we veel inschrijvingen en deelnemers. We verwachten echter ook dat de deelnemers en hun auto’s “aangepast” aangekleed zijn. Er is uiteraard ook een prijswinnaar bij deze mooie rit. 

Dit jaar verwachten we ook een aantal deelnemers van de MG Club Regio Zuid. Van ouds her is de Halloweenrit samen georganiseerd met de MG Club.

 

Ook dit jaar gaan we weer op zoek naar iets ?? ??? Afgelopen jaren waren dit Veldkruizen, reclameborden ,  cafeetjes en vele vragen. Laat je verrassen !!!!!

 

Startpunt en eindpunt: 

Restaurant Aan De Meule in Beek-Genhout. Hier ben je vanaf 18.00 uur welkom voor een kop koffie of thee met vlaai, waarna vanaf 19.00 uur gestart kan worden. 

 

 

 

Halverwege is er een stopplaats waar warme wintersoep en een sneetje met iets lekkers wordt geserveerd. Waar we dit doen is nog niet bekend?

 

 

 

 

Het eindpunt is weer Aan De Meule in Beek-Genhout, vanaf 22.30 uur worden we hier weer terugverwacht.

 

 

 

 

Inschrijven

Inschrijfgeld € 28,00 per equipe of € 16,00 per persoon als je alleen komt. De koffie met vlaai, soep en sneetje met iets lekkers zijn hierbij inbegrepen, evenals een uitgebreide routebeschrijving en dit jaar een mooi Rallybord

Tevens is de route beschikbaar op GPS, via email: limburg@healey.nl

Inschrijven kan via het elektronische inschrijfformulier dat onderaan dit bericht staat.

Het inschrijfgeld vooraf overmaken op rekening NL 54 RABO0161428908 t.n.v. AHOCN regio Limburg, onder vermelding van Halloween rit 2019.

 

Verdere informatie via de uitzetters van de Halloween Avondrit:

Nick Tilmans.   limburg@healey.nl