Afgelast 11e aspergerit

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 30 mei 2020
Hele dag

Locatie
Restaurant Nederheide

Weblink:


 

11e Aspergerit Pinksterzaterdag 30 mei 2020.

Na de 10e Aspergerit het stokje overgenomen te hebben van Marcel, Hein en Wim, denken wij, Martien, Theo en Mari, dat we een mooie 11e rit uitgezet hebben. Het is wel de bedoeling met voldoende brandstof in de tank te starten, daar we maar enkele keren de zoom van de bebouwde kom raken. We hebben weggetjes ontdekt, waarvan we zelf het bestaan nog niet eens wisten, laat  staan er ooit gereden te hebben. Van onze startlocatie Nederheide zakken we af naar het zuiden, tot onze lunchlocatie De Schuttershoeve in Altweerterheide. Daarna westelijk om nog een stukje België aan te tikken en weer omhoog naar onze finishlocatie,    De Collse Hoeve in Nuenen.

Vanaf 9.15 uur worden onze gasten verwacht bij: Hotel Restaurant “Nederheide”, Kaak 11, 5763PK Milheeze. Parkeerplaats genoeg. Koffie/thee en Limburgse vlaai staat voor U klaar . De 1e deelnemer start om 10.00 uur.

Om circa 12.00 uur worden we verwacht bij “De Schuttershoeve” in Altweerterheide . Daar kunnen we genieten van een kop aspergesoep, broodjes en koffie/thee. Vertrek 1e deelnemer circa 13.15 uur.

Om circa 16.15 uur worden we verwacht bij “De Collse Hoeve” in Nuenen, waar we, bij goed weer, van een glaasje op het terras kunnen genieten en daarna aan tafel gaan voor degene die zich voor het diner hebben opgegeven.

Om circa 17.30 uur aanvang aspergediner, met keuze uit zalm of ham en ei. Voor het nagerecht kunt U kiezen uit twee desserts: cremeux van witte chocolade met frambozenijs of taartje van aardbeien met vanille-ijs en crème van bosvruchten.

 Aanmelden voor de Aspergerit en informatie over de aspergediner en dessert à 22.50 euro per persoon op het inschrijfformulier.

Deelnemen aan de Aspergerit per equipe,(2pers.) inclusief koffie/thee met gebak, routeboek, lunch en rallyschildje 37,50 euro. Drankjes voor eigen rekening. Inschrijven door onderstaand formulier.

Wij zien u graag in Milheeze.

 

 

 

 

zuid-oost@healey.nl