10e aspergerit

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 8 jun 2019
Hele dag

Locatie
Hotel Auberge Vincent

Weblink:


 

 

De 10e aspergerit, dat laten we niet zo maar voorbij gaan. Naast de bijzondere route wordt er ook goed voor de inwendige mens gezorgd. We komen samen in het historisch centrum van Nuenen, waar Vincent van Gogh enkele jaren heeft gewoond. Jaarlijks ontvangt Nuenen 20.000 bezoekers die het Vincentre en de nog bestaande monumenten bezoeken die van Gogh heeft geschilderd.

Deze locaties, gelegen in het centrum van Nuenen zijn opgenomen in onze route. De route die we, (Hein, Marcel en Wim),hebben uitgezet is nieuw voor de Aspergerit en gaat in noordelijke richting via landelijke wegen, de Herpse bossen en dorpjes richting de Maas. Met een fraai uitzicht rijden we parallel aan de Maas en vervolgen we onze route uiteindelijk weer in zuidelijke richting. Ook dit jaar is het ons weer gelukt om mooie locaties te vinden.

 

Vanaf 9.45u wordt u verwacht bij “Hotel Auberge Vincent”, Park 69, Nuenen.Parkeren naast hotel, staat aangegeven.Er staat koffie/thee voor u klaar en u kunt kiezen uit verschillende soorten gebak. Start 1e deelnemer om 10.45u.

 

 

 


Om ca.12.30u worden we verwacht in restaurant De Brabantse Hoeve. Bij mooi weer kunt u op het terras genieten van een heerlijke kop aspergesoep met een broodje. Vertrek 1e deelnemer om ca. 13.30u.

 

 

 

 

 

 

Vanaf ca. 16.00u worden wij verwacht bij de “Collse Hoeve”, waar we net als voorgaand jaar bij goed weer op het terras kunnen genieten van een glaasje, en aansluitend aan tafel gaan. Voor degenen die zich daarvoor hebben opgegeven! Om ca.17.30u aanvang asperge hoofdmaaltijd. Met een keuze uit asperges ham/ei, of met zalm. Voor het nagerecht kunt u kiezen uit: aardbeien Romanoff of koffie/thee met friandise.

Aanmelden voor deze rit en meer informatie over deelname aan de Asperge hoofdmaaltijd en dessert á € 19,50 p.p. op het inschrijfformulier.

Voor deelname aan de Aspergerit per auto, (2 pers.) incl. koffie/thee met gebak, routeboek, lunch en jubileum rallyschildje € 35,00. Drankjes voor eigen rekening. 

Inschrijven maximaal 50 Healey’s. Inschrijven: vul het onderstaande formulier in.

Daar kunt u ook tevens een impressie vinden van de voorgaande jaren.

Wim van Hoostraten, regio-manager Zuid-Oost

zuid-oost@healey.nl