10de Contente Mens rit

Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Datum(s) - 20 sep 2015
10:00

Weblink:


10e Contente Mens rit

20-9-2015 10:00

Na de voorgaande negen successen van ‘De Contente Mens Rit’ en het tot nu toe minder mooie Nederlandse weer, is het tijd om met de kap open te genieten van het fantastische nazomerweer. De organisatie heeft weer de handen in één geslagen om op zondag 20 september ‘De Contente Mensrit’ voor de10e keer te laten plaatsvinden.

De rit wordt verreden middels het welbekende en internationale kaartleessysteem bolletje pijltje. Daarnaast zal naast het bolletje pijltje systeem wederom een nieuw kaartleessysteem haar intrede doen bij de rit. De rit is een relaxte tour door al het mooie en pittoreske dat de omstreken van de zowel Nederlandse als Belgische kempen te bieden heeft.

De rit is bedoeld om een gezellige dag te hebben met de deelnemers van ‘De Contente Mens rit’. De rit zal voeren over mooie landwegen en langs prachtige rivieren waarbij het vermijden van drempels hoog in het vaandel staat vanwege de geringe bodemspeling van de Austin-Healey.

U bent deze editie allen van harte welkom bij ‘Brasserie de Cockpit’ op Kempen-Airport te Budel. Deze locatie is gelegen aan de Luchthavenweg 16, 6021 PX te Budel en parkeren kan voor de deur. Vanaf 10:00 bent u welkom op het terras van ‘Brasserie de Cockpit’ waar u door Wim Kievits en Bob Pieters wordt ontvangen met koffie en gebak. Vanaf omstreeks 11:00 zal worden gestart met de rit.

De route zal eindigen in de noordelijke omgeving van Eindhoven. Onderweg zullen we over een groot aantal mooie landwegen rijden en worden er pittoreske plaatsjes aangedaan.

De kosten bedragen € 15,- per equipe, dit voor een bak heerlijke koffie met iets lekkers en het routeboek. Wij stellen het op prijs dat u zich uiterlijk voor vrijdag 11 september a.s. aanmeldt middels e-mail of via de website, dit in verband met de nodige voorbereidingen en drukwerk.

Tot 20 september in Budel!

Voor vragen:

Wim Kievits: wamkievits@ziggo.nl Tel: 06-43233275
Bob Pieters: bobpieters83@hotmail.com Tel: 06-30293234

 

Met Contente groet namens de organisatie,
Wim Kievits en Bob Pieters