Boeking alternatieve hotel, het “Holland House”

(Tekst van AHOCN-nieuwsbrief Evenementen van augustus 2017)

5e Euromeet 

Van 10 tot 16 juni 2018 vieren we het eerste lustrum van de European Healey Meeting, een week lang Healeyplezier in de regio Zwarte Woud / Elzas.

The Main Story

Historie
De eerste European Healey Meeting stamt alweer uit 1999 en kwam voort uit een initiatief van de Nederlandse AHOCN. Het organisatiecomite van onze club wist de besturen van de Europese Clubs bijeen te brengen en gezamenlijk een week te vullen met allerhande activiteiten en festiviteiten. Met een deelnemersaantal van 550 en bijna 300 Healey's is dit het grootste Europese Healey-evenement uit de geschiedenis geworden, met deelnemers uit vier werelddelen.

Heden
Het organiserende comité, bestaande uit vertegenwoordigers van de Zwitserse en Nederlandse Healeyclubs, organiseren in 2018 het eerste lustrum. Het comité heeft voor de locatie Europapark in Rust (D) gekozen. Op dit attractiepark zijn verschillende mogelijkheden om een accommodatie te vinden. De goedkoopste kamer in Rust kost €1440,-- voor 6 nachten voor 2 personen. Daarom heeft het bestuur van de AHOCN besloten ook een alternatieve en wat prijsgunstiger accommodatie te organiseren.
 

Landhaus Blum, Am Gansacker 3-6, Umkirch 79224, Duitsland

Het Holland House 2018

Het door ons gecontracteerde hotel ligt ca 34 km van het park in Rust, dwz via de A5 ca. 26 min. autorijden. Wij hebben 50 kamers (2-pers.) vastgelegd. Tijdens de beide feestavonden zullen wij, tegen vergoeding, van het hotel naar Rust vv. een bus inzetten, zodat de Healey veilig bij het hotel kan blijven staan en een drankje drinken geen probleem hoeft te zijn.
 
  

 

Meer informatie over het hotel: Landhaus Blum / Heuboden / Umkirch.

 

 

 


Inschrijven

Wij hebben "slechts" 50 kamers, dat betekent snel inschrijven. De prijs van de kamers is €120,-- incl. ontbijt per kamer/nacht. Er kan uitsluitend voor de gehele week worden geboekt.
Boekingen kunnen worden gedaan door een e-mail met adresgegevens te sturen voor 15 oktober 2017 (vol is vol) aan: evenementen@healey.nl
Voor vragen en of speciale verzoeken:
Nick Tilmans  0653709609
Leo Dorjee     0653154484

Naast het boeken van het hotel moet ook worden ingeschreven bij de organisatie van het evenement.
Voor meer informatie zie de website van Euromeet 2018.

Met een Healey groet,
Leo Dorjee (Evenementen Coordinator) evenementen@healey.nl
Nick Tilmans (Regiomanager Zuid/Zuid) zuid-zuid@healey.nl