Clubman/clubvrouw van het jaar 2016

Lida en Wim Janzen clubman en clubvrouw van het jaar 2016

Ieder jaar kiest het bestuur een Clubman/Clubvrouw van het jaar. De wisselbeker wordt niet meer zoals voorheen tijdens de Algemene Ledenvergadering uitgereikt maar tijdens het clubweekend. De reden daarvoor is dat er dan veel meer mensen aanwezig zijn zodat op een meer passende wijze de nodige eer bewezen kan worden. Ook wordt er nu een extra beker uitgereikt die behouden kan worden.

Dit jaar werden Lida en Wim verkozen tot clubman en clubvrouw omdat zij zich op een wel heel bijzondere wijze onderscheiden hebben tijdens diverse activiteiten in het jaar 2016. Ondergetekende vond het een eer om hun de beker te mogen overhandigen, want:

  • Zij organiseerden de Technische Meeting en stelden hun werkplaats open voor de AHOCN leden en voorzagen daarbij alle aanwezigen van koffie, frisdranken en iets lekkers.
  • Zij hebben zich op uitmuntende wijze ingezet voor de  DHC Jubilee Meet 2016 die gehouden werd in Le Mans. Zij stelden weer hun werkplaats open om de koffers en tenten in ontvangst te nemen van de deelnemers aan Healey Meets le Mans. Zij regelden en bestuurden de bus die volgestouwd was met voedsel, tenten, koffers en wat dies meer zij. Op de kasteelcamping vlakbij Le Mans regelden zij het opzetten van tenten, keuken, tafels en banken. Zij regelden de ontbijten met koffie en thee op de camping. Zij organiseerden de barbecue, drank, bekers en bestek. Op het circuit regelden zij het opzetten van de tent en de koffie met weer iets lekkers. Zij ruimden ook nog de troep op die onze leden achterlieten. Niet te vergeten: zij hebben alle koffers, tenten en voedsel in en uitgeladen. Ook hun familieleden die bij al deze werkzaamheden behulpzaam waren, verdienen onze welgemeende dank!
  • Daarnaast deden zij ook nog hand- en spandiensten aan de DHC waar Wim verantwoordelijk is voor de rally-afdeling.

Als club mogen we wel bijzonder dankbaar zijn dat wij dit soort leden in onze gelederen hebben. De trofee is slechts een klein gebaar tegenover alles wat zij hebben gedaan en nog steeds doen. 

Na de uitreiking van de beker greep Lida nog even de microfoon voor een dankwoord en vertelde dat zij het allemaal met plezier hebben gedaan en blij verrast waren door dit eerbetoon.

Namens het bestuur,

Bertus Bleiji

Voorzitter AHOCN