Te koop: Austin Healey 100/4 BN1
Bouwjaar 1954 met neerklapbare voorruit. Reeds 22 jaar in bezit. Heritage Certificaat aanwezig.

Volledige motorrevisie met standaardmaat hogere compressie zuigers. Gebalanceerde krukas, vliegwiel en koppeling. Compleet gereviseerde Cilinderkop met nieuwe zittingen en kleppen. Olie koeler. Aluminium Kleppendeksel. Dennis Welsh aluminium olie carter. 123 ontsteking. Tot op heden slechts 8500 km gereden sinds complete revisie.
Compleet gereviseerde SU carburateurs met aluminium Le Mans Airbox. Nieuwe stalen brandstof tank. Nieuwe SU brandstof pomp. 2 X 6V/44 Ah accu’s. Wisselstroom dynamo. Elektrische fan radiateur. RVS uitlaatsysteem.
Schijfremmen voor, Twinmaster hoofdremcilinder met rembekrachtiger. Voor als achter remmen compleet gereviseerd met flexibele RVS remleidingen. Vier versnellingsbak met overdrive op de 3e en 4e versnelling.
Motorkap uitgevoerd met louvres. Tonneau Cover. Veiligheidsgordels. Smith kachel. Nieuwe kap met frame aanwezig.
Alle werkzaamheden gedocumenteerd. Alle facturen aanwezig.
De Healey rijdt subliem !
Taxatie rapport aanwezig.
Vraagprijs € 67.500,=
Email: hdeen@kpnmail.nl
Lidmaatschap nr: 12378