Te koop: Project Austin Healey Sprite Mk4, bouwjaar: 1971

Ik ben in het bezit van een Austin Healey Sprite Mk4 uit 1971, wat helaas inmiddels een “gestrand project” is. Door tijdgebrek kom ik er geruime tijd al niet meer aan toe en zie dat de komende jaren ook niet gebeuren. Hierdoor heb ik inmiddels het besluit genomen om er afstand van te willen doen.

De body hangt in een draaispit en is reeds gestraald en gecoat. Er is sowieso nog laswerk te doen. Heel veel benodigde plaatwerkonderdelen zijn aanwezig evenals ook nog een extra body (zonder kenteken) Tevens extra spaakwielen en naven, goede (nieuwe) bekleding nieuwe benzine tank, nieuwe achterveren en nog veel meer.

Sommige onderdelen zijn al gereviseerd zoals o.a. achteras en dashboard. Tevens originele Nederlandse werkplaatshandboeken.

Bij interesse kunt u bellen voor verdere informatie.

H-J van Santen
06-15868482
(Regio Drenthe)
Lidnr: 9809887