De complete reeks van de 113 originele SAFETY FAST magazines, die verschenen van april1959 tot november 1968, periode tijdens dewelke de gemeenschappelijke club voor Austin Healey en MG door BMC werd ondersteund. Later gebruikte de MG club dezelfde titel voor hun blad ,dat tot op heden verschijnt.

Deze originele publicaties bevatten een zeer uitgebreid aanbod aan artikels en foto’s die vaak nergens anders verschenen en vormen zodoende een bijzonder relaas van de geschiedenis van deze twee sportwagens voor de periode tijdens dewelke de opeenvolgende modellen werden gepresenteerd, samen met hun prestaties in de race- en rallywereld.
Zowel voor de privé amateur van deze bekende Britse sportwagens , als voor de professionele motoring historicus vormt deze collectie een bijzonder waardevolle bron aan data.

De individuele nummers zitten onder plastic hoes in 5 mappen, ieder met twee jaargangen.
Gewicht ca. 15 à 18 kg, grootte: 30x30x45 cm. Lokaal ophalen in België of hulp voor verzending zal worden geboden.

Prijs: overeen te komen

Paul Borloo
+32 (0) 475 25 79 62
paulborloo@hotmail.com