Dit willen jullie echt niet missen, dit prachtige uitzicht vanuit je cockpit komende van Burgsluis richting Plompe toren langs de Oosterschelde. De zilte lucht snuivend inademend en genietend van Zeeland, wat wenst een mens nog meer zou je denken.

Er hebben nu 47 equipes ingeschreven en er is nog ruimte voor  een paar equipes. Dus geen massa toerisme of file rijden maar een bescheiden aantal deelnemers die dan de gelegenheid hebben om elkaar te ontmoeten en tijd hebben om ervaringen uit te wisselen.

Het 4* Hotel heeft alles wat we mogen verwachten van een verblijf tijdens het Clubweekend, uitgebreid ontbijt, heerlijke diners, prachtige kamers, ruime lobby en op zaterdagavond tussen het vier gangen diner entertainment.

De lunchlocaties zijn zorgvuldig gekozen met uitzicht over het water van de Noordzee en Keeten/Mastgat richting Oosterschelde. Een prachtige beleving met schitterende routes en verrassende uitzichten. Zeeland op z’n best.

Dus…………… schijf je in want het wordt een onvergetelijk weekend.

Namens het organisatie comité, 

Lida en Frits Smits, Yvonne en Jojada Reis, Mieke en Bertus Bleiji