Het droevige bericht bereikte ons dat in het afgelopen weekend na een kort verblijf in het ziekenhuis is overleden

Ed de Ruig

Geboren 25-9-1947

 

Ed was lid van de AHOCN sinds 9 juli 1991. Hij is een aanzienlijke periode regiomanager van de regio Midden geweest. Wij hebben Ed leren kennen als een heel vrolijke en positieve man die zich inzette voor de AHOCN en voor regio Midden en die samen met zijn echtgenote Henny aanwezig was bij talrijke bijeenkomsten en ritten die door de club werden georganiseerd. Wij zullen hem erg missen.

 

 

De afscheidsbijeenkomst is op zaterdag 5 maart om 09:45 uur in Crematorium Domstede, Proostwetering 8 te Utrecht.
Daarna is er gelegenheid om te condoleren.

Correspondentieadres: Familie de Ruig, IJsseloord 18, 3448 VA Woerden. Tel: 06-14773443

Henny heeft aangegeven dat zij het bijzonder op prijs zou stellen als er veel Healey's en leden naar Utrecht zouden komen. Healeyvrienden kunnen uiterlijk 8:30 met hun Healey aansluiten op de IJsseloord in Woerden langs de weg als eerbetoon aan Ed. We sluiten aan op de Healey van Ed waarin Henny met zoon Mark achter de rouwauto naar Domstede in Utrecht. Wil je aansluiten? Stuur dan een berichtje naar Roel: midden@healey.nl

Mede namens het bestuur van de AHOCN
Roel Wiewel