Beste DHC-leden Gelukkig voor ons, misschien jammer voor u: het is niet meer mogelijk om in te schrijven, want het (wegens Corona-regels) maximum aantal deelnemers is bereikt. Op zondag 26 september a.s. gaan wij het DHC-Jubileum in het Healey Museum vieren. Adres Healey Museum Bergseweg 28, 3633AK Vreeland. 

De deelname is voor de DHC leden en genodigden gratis, onze penningmeester Rinus heeft hiertoe alle seinen op groen gezet. Ook zijn partners, vaste navigatoren, kinderen en schoonkinderen gratis welkom. Omdat we ook nog wat met de Healeys gaan doen zijn deze ook meer dan welkom, dus komt allen met uw Healey. Het is de bedoeling dat u zoveel mogelijk met één of meerdere Healeys naar het Healey Museum komt.

Het programma is als volgt en is gericht op het elkaar weer ontmoeten en spreken:

• U bent vanaf 13.00 uur van harte welkom

• Na de koffie met het bekende Museum Appelgebak volgt een uitleg van een aantal belangrijke Healeys door hun eigenaren, volgt een Live Tv-interview met oude bekenden van de DHC, worden foto’s van alle leuke momenten en Healeys getoond, wordt het Lustrum Horloges onthuld -zie het horloge aanbod. Helaas is de productie van de klokjes op 26 september nog niet gereed, worden door alle deelnemers de meegebrachte Healeys geïnspecteerd op welke auto het stoerste is en welke auto zou ik mee naar huis willen nemen, gaan we lekker dineren de vorm is nog een verrassing. Er is een prijsuitreiking van de stoerste en de meest gewenste Healey.

• Einde Jubileum viering is om 19.00u met hopelijk voor ieder mooie herinneringen aan een prachtige en zeker gezellige dag.

• De foto’s,de filmpjes en de interviews zullen later via Facebook en de AHOCN website gedeeld worden.

Wij denken hiermee een aantrekkelijk programma te hebben voor jong en oud.

Zoals boven vermeld, de inschrijving is gesloten.

Het DHC Bestuur, 

Jan Piet  van der Meer voorzitter ai.

Wim Janzen Rallyafdeling

Louis Bottinga De Langste Nacht

Rinus Sinke penningmeester