De KNAC organiseert interessante masterclasses. Omdat we in deze Corona tijd toch niet veel omhanden hebben op het gebied van onze hobby is het misschien leuk om deel te nemen aan deze masterclass. Zie de onderstaande tekst van de KNAC.

In de succesvolle serie KNAC Masterclasses staat op 14 juni a.s. om 19:30 uur een interessante en interactieve lezing gepland door Dr. Ir. Carlo van de Weijer, directeur Smart Mobility aan de TU Eindhoven. 

Hij gaat in op de vraag of wij als autoliefhebbers in de toekomst nog wel een hobby hebben. 

Van de Weijer, zelf eigenaar van zowel een elektrische auto als enkele klassiekers, gaat tijdens de masterclass in op de (on)mogelijkheden van autonoom rijden, in hoeverre wij over pakweg twintig jaar nog met onze benzineauto’s de weg op mogen, de ins and outs van elektrisch rijden, de zin en onzin van hogesnelheidstreinen en of we te zijner tijd inderdaad te maken krijgen met synthetische benzine/kerosine.

Kortom, een vooral verhelderende masterclass door een zeer populaire spreker, die zowel innovatie als emotie hoog in het vaandel heeft staan.

Wij willen dit webinar ook aan (de leden van) onze vriendenclubs aanbieden. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden maar men moet zich wel inschrijven. Iedereen die zich heeft aangemeld ontvangt dan vlak voor het virtuele evenement een link, waarmee de masterclass thuis kan worden gevolgd. Eventueel vragen kunnen worden gesteld via moderator Bas van Werven (BNR Petrolheads). 

U kunt zich via onderstaande link aanmelden:

https://www.knac.nl/knac-masterclass-blijft-autorijden-leuk

Hier alvast een voorproefje: https://www.npostart.nl/stand-van-nederland-generatie-next/29-04-2021/POW_04918391