Prachtige, in excellente gerestaureerde staat verkerende Austin Healey 100-6 Cabriolet in de kleur Ivory White met matching numbers! Uniek omdat dit een van de weinig geleverde 2 zitters betreft. Heritage certificaat aanwezig. Healey is recent tot in detail gerestaureerd, waarvan een fotoreportage bij auto aanwezig. slechts een paar duizend km gereden na restauratie! Met het prachtige rode interieur, dat nog in zeer goede staat verkeert, is het de perfecte en originele kleurencombinatie van deze auto. Dankzij de 6 cilinder -motor met dubbele carburateurs is deze Healey een genot om mee te rijden. Deze Healey is ook een van de eerste modellen uit 1957 met de 6-cilinder motor. Fabrieksopties vandaag de dag en volgens het British Motor Industry Heritage Trust: Overdrive, Spaakwielen, Verwarming, Gelaagde voorruit en Radiaal banden. Auto is rijkelijk gedocumenteerd, zoals onder ander: Bonnen/rekeningen en de complete fotoreportage van restauratie etc. De nog steeds erg mooie Austin Healey heeft de juiste pasvorm, welke deze auto tot een super nette en mooie auto maken om nog vele jaren van te kunnen genieten!

  • Registratie datum: 1959
  • Kilometerstand: 36.686 km
  • Conditie: Gebruikt
  • Kleur exterieur: Ivory wit
  • Kleur interieur: Rood leder
  • Transmissie: Handgeschakeld
  • Motor: 2.6 L
  • Aandrijving: Achter
  • Bouwjaar: 1959
  • Stuur: Links

Vraagprijs voor deze prachtige Austin Healey € 67.500,--. Bezichtiging op afspraak. informatie: L. Dorjee tel 06 53 154 484. E-mail: Ldorjee@ziggo.nl.