Highlights

• Tweekleurig wit met blauwe lak

• 2660cc 4-cilindermotor met Le Mans hoge compressie modificatie

• Lamellen in de kap

• Chromen spaakwielen

• Houten Moto-Lita stuur

• Overdrive

Deze prachtige Austin Healey 100-4 (BN2) werd in 1956 gebouwd. Het prachtige tweekleurige wit met blauwe lak is in goede staat, evenals het chroom. De auto heeft een aantal zaken zoals de "Le Mans" versie had. De kap is voorzien van lamellen en een leren riem. De 2660cc 4-cilinder motor heeft een Le Mans modificatie. Deze omvat een spaghetti-uitlaatspruitstuk, zuigers met hoge compressie en een aangepast inlaatspruitstuk, voor extra prestaties. Deze Austin-Healey is ook voorzien van een overdrive, chromen spaakwielen en een houten Moto-Lita stuur. Neem plaats in deze prachtige olditmer en geniet van de rijeigenschappen, het vermogen en de omgeving. Dit is een echte supersnelle Engelse sportwagen.

Prijs nader overeen te komen

Contact: Peter Kuijper, 06-53470784 of peterkuijper@mindandhealth.nl