Het is nog vroeg, maar gezien de temperatuur kan de Healey wel uit de winterstalling. Het seizoen kan wat ons betreft wel vroeg beginnen. Bij het rally en race-event op de 26e januari waren de eerste Healey's alweer aanwezig! Het eerste evenement was een klassieker: Interclassics Maastricht. De beurs bereikte dit jaar een nieuw record aantal bezoekers: 34.473. De AHOCN had weer een geweldig gezellige stand ingericht die door een groot aantal leden met familieleden en kennissen werd bezocht.. Ziehier de foto's van de clubstand van de AHOCN. Op 26 januari was het Rally en race-event van de AHOCN/DHC. Deze bijeenkomst was heel druk bezocht en ontzettend gezellig. Helaas kon Jan Lammers niet aanwezig zijn, maar dat deed niets af aan de sfeer.. Ook daar zijn hele mooie foto's gemaakt. Klik hier.